Mergi direct la conținut »
FOTO | Prințul George și prințesa Charlotte, în centrul atenției la nunta mătușii Pippa Middleton
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

FOTO | Prințul George și prințesa Charlotte, în centrul atenției la nunta mătușii Pippa Middleton

Prințul George și prințesa Charlotte au fost în centrul atenției la nunta mătușii Pippa Middleton. De altfel, cei doi au avut roluri importante în timpul ceremoniei. Prințul în vârstă de trei a cărat verighetele, în timp ce prințesa Charlotte, care a împlinit recent doi ani, a dus florile la altar.

Poate că a fost cea mai importantă zi din viața Pippei Middleton, însă nu doar mireasa a fost în atenția jurnaliștilor, dornici să afle toate detaliile despre nunta anului din Marea Britanie. De fapt, prințul George și prințesa Charlotte au reușit să fie în centrul atenției.

Cei doi nepoți ai Pippei au impresionat prin ținutele alese de familie pentru marele eveniment, ținute realizate de compania spaniolă Pepa & Co.

Micuții au fost tot timpul în grija mamei lor, Kate Middleton. Se pare că aceștia își pierduseră ușor răbdarea după aproximativ o oră, cât timp a durat ceremonia. Înainte ca Pippa să-și facă apariția la biserica St. Mark, cei doi prinți, alături de alți copii, au așteptat în față, răbdători.

La un moment dat, prințul George ar fi devenit prea gălăgios, așa că mama lui a fost nevoită să-i facă un semn să păstreze liniștea. Foarte ascultător, prințul George s-a conformat imediat.

 Kate Middleton îi face un semn prințului George să facă liniste, la nunta Pippei Middleton

La final, prințul George chiar le-a făcut cu mâna jurnaliștilor.

Sora lui, însă, a stat aproape tot timpul aproape de Ducesa de Cambridge.

Cu cine s-a căsătorit Pippa Middleton

Pippa Middleton s-a căsătorit cu Kames Matthews, în vârstă de 41 de ani. Acesta este managerul fondului de investiții, Eden Rock Capital Management Group , și deține o avere impresionantă. Este fiul cel mare a unui milionar care a început ca pilot de curse și apoi s-a îmbogăit după ce a investit în imobiliare și în vânzările de mașini. Mama lui este o artistă originară din Zimbabwe care a fost recepționistă la Christian Dior.

Citește și: FOTO | Pippa Middleton s-a căsătorit cu James Matthews. Ce rochie a ales sora lui Kate pentru ziua cea mare

Close
Închide
  Close