Mergi direct la conținut »
Fotografie de colecție de la nunta Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Mesajul impresarei a surprins pe toată lumea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fotografie de colecție de la nunta Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Mesajul impresarei a surprins pe toată lumea

Fotografie de colecție de la nunta Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Mesajul impresarei a surprins pe toată lumea

Anamaria Prodan a postat pe contul de socializare o imagine de la nunta ei cu Laurențiu Reghecampf. Cei doi și-au unit destinele în urmă cu 11 ani, iar de atunci formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi.

De Livia Lixandru,

Chiar dacă au trecut 11 ani de la nuntă, Anamaria și Reghe sunt aproape neschimbați și se iubesc la fel de mult. Impresara fotbaliștilor este la fel de sexy, însă a renunțat la părul scurt. Chiar și așa, fosta prezentatoare de la Gospodar fără pereche rămâne una dintre cele mai provocatoare apariții din showbiz.

„????❤️❤️❤️ trece timpul… noi rămânem la fel ❤️❤️❤️#family #wedding #myson #mynice #maya #reghejr #bebeto”, a scris Anamaria Prodan în dreptul imaginii.

Anamaria Prodan,  în negocieri cu Kanal D pentru un show de divertisment

Anamaria Prodan a renunțat la proiectul „Gospodar fără pereche”, motivând că traversează o perioadă aglomerată, iar munca în televiziune îi răpește mare parte din viața personală.

Rămasă fără contract, impresara a devenit brusc foarte interesantă pentru televiziunile concurente.

Șefii de la Kanal D au fost primii care au invitat-o la negocieri, mai ales că, de ceva vreme, doresc să relanseze show-ul de noapte, difuzat ani la rând, pe care vor să îl revitalizeze cu un prezentator ce ar putea ridica audiența.

Surse din preajma impresarei ne-au declarat recent că Anamaria a fost încântată de telefonul primit de la Kanal D și s-a arătat dispusă să discute despre o posibilă colaborare cu televiziunea.

Close
Închide
  Close