De Livia Lixandru,

Chiar dacă au trecut 11 ani de la nuntă, Anamaria și Reghe sunt aproape neschimbați și se iubesc la fel de mult. Impresara fotbaliștilor este la fel de sexy, însă a renunțat la părul scurt. Chiar și așa, fosta prezentatoare de la Gospodar fără pereche rămâne una dintre cele mai provocatoare apariții din showbiz.

„????❤️❤️❤️ trece timpul… noi rămânem la fel ❤️❤️❤️#family #wedding #myson #mynice #maya #reghejr #bebeto”, a scris Anamaria Prodan în dreptul imaginii.

Anamaria Prodan,  în negocieri cu Kanal D pentru un show de divertisment

Anamaria Prodan a renunțat la proiectul „Gospodar fără pereche”, motivând că traversează o perioadă aglomerată, iar munca în televiziune îi răpește mare parte din viața personală.

Rămasă fără contract, impresara a devenit brusc foarte interesantă pentru televiziunile concurente.

Șefii de la Kanal D au fost primii care au invitat-o la negocieri, mai ales că, de ceva vreme, doresc să relanseze show-ul de noapte, difuzat ani la rând, pe care vor să îl revitalizeze cu un prezentator ce ar putea ridica audiența.

Surse din preajma impresarei ne-au declarat recent că Anamaria a fost încântată de telefonul primit de la Kanal D și s-a arătat dispusă să discute despre o posibilă colaborare cu televiziunea.

Citeşte şi:

Primăria Sectorului 3 betonează spațiul verde. Negoiță: “Este o reorganizare urbanistică. Pământul și iarba nu sunt spațiu verde”

Un Lamborghini abandonat într-un hambar a fost vândut cu 1,6 milioane de dolari

Cartelul Renault. Sindicatele intervin în urma dezvăluirilor din Libertatea. ”O astfel de înțelegere privind angajarea de forță de muncă prezintă riscuri foarte mari”

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste