MENIU CAUTĂ
24 Dec. 2017 14:35

FOTO | Fratele Madonnei care trăia pe străzi într-o sărăcie cruntă a fost reprimit în casa familiei

Distribuie

Fratele înstrăinat și fără casă al cântăreței milionare Madonna a fost reprimit să locuiască alături de familie după ce a trăit șapte ani pe străzile din Michigan.

Anthony Ciccone, 61 de ani, care a acuzat-o în trecut pe sora lui faimoasă că nu îi pasă de el, s-a luptat cu alcoolismul mulți ani, potrivit dailymail.co.uk.

”De ce este sora mea multimilionară, iar eu sunt un om fără adăpost care trăieşte pe străzi? Niciodată să nu spui niciodată!”, spune în trecut fratele Madonnei.

Se pare totuși că Madonna a făcut în trecut eforturi pentru a-și ajuta fratele, făcând aranjamentele ca acesta să primeasca ajutor specializat într-o clinică din Texas.

Bărbatul susținea că a trăit pe străzi din momentul în care şi-a pierdut locul de muncă la vinăria familiei sale.

Anthony este cel de-al doilea dintre cei opt copii ai familiei lui Madonna, printre care se numără Martin, Paula, Christopher, Melanie şi fraţii vitregi Mario şi Jennifer.

După mulți ani în care bărbatul a trăit pe străzi, Anthony a fost trimis la o clinică de deteoxificare și apoi primit înapoi în casa familiei.


VIDEO|Amintiri din comunism: Frig în case, apă caldă cu program, alimente pe cartelă. Punctul culminant, groaza de Securitate


 

Citește mai multe despre Madonna pe Libertatea.

Comentarii