Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gabriela Cristea a vorbit despre cea de-a treia sarcină. „Abia aşteptăm să vă prezentăm anul viitor"

Gabriela Cristea a vorbit despre cea de-a treia sarcină. „Abia aşteptăm să vă prezentăm anul viitor”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună două fetițe superbe, iar acum, prezentatoarea TV a făcut un anunț important pe contul de socializare.

De Livia Lixandru,

În urma zecilor de mesaje primite din partea fanilor, cu privire la o nouă sarcină, vedeta a lămurit situația.

Gabriela Cristea nu este însărcinată, așa cum s-a spus recent. Vedeta și soțul ei se concentrează acum pe carieră, după ce în ultimii ani s-au dedicat doar creșterii celor două fete ale lor.

„Dragilor, știu că ne doriți și un băiețel, dar a venit momentul ca eu și soțul meu să ne fixăm toată atenția și către viața profesională (proiecte TV și online, evenimente, concerte etc.), cariera ușor lăsată deoparte în ultimii ani, din cele două motive minuntate apărute în viața noastră, fetele.

Am simțit nevoia să fac public acest mesaj, întrucât am tot fost sunată și întrebată de colegii din presă, și nu numai, dacă sunt însărcinată din nou.

Nu, nu sunt însărcinată, ba, mai mult, vă așteptăm anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia așteptăm să vi le prezentăm! Și nu uitați: emisiunea Like a star”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Close
Închide
  Close