Mergi direct la conținut »
Gabriela Cristea, despre naștere: "Sper să nu fie cazul weekendul acesta"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gabriela Cristea, despre naștere: "Sper să nu fie cazul weekendul acesta"

Gabriela Cristea, despre naștere: „Sper să nu fie cazul weekendul acesta”

Moderatoarea emisiunii "Te iubesc de nu te vezi", de la Antena Stars, a afirmat că nu și-ar dori să nască în acest weekend.

De Dana Aramă,

„Eu mă grăbesc un pic că în noaptea asta nu se știe. Am vorbit cu doctorița mea și mi-a zis că sâmbăta și duminica se declanșeaza așa nașterile, în toi… Sper să nu fie cazul weekendul acesta”, a spus Gabriela Cristea la show-ul său.

La aceeași emisiune, vedeta a vorbit și despre cum și-a găsit sufletul-pereche:

„Am căutat o viață întreagă sufletul-pereche și uneori aveam senzația că l-am găsit. Dar nu era așa. În momentul în care a venit spre mine sufletul pereche, nici măcar n-am știut. Nici măcar nu mi-am mai dorit. A venit pentru că atunci trebuia să se întâmple”.

Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria.  Vedeta și partenerul ei de viață urmează să devină din nou părinți de fetiță peste foarte puțin timp.

Citește și: DIICOT l-a audiat pe falsul medic ginecolog de la Spitalul Ilfov după ce a aflat că a recoltat celule stem de nou născuți într-un studiu finanțat de compania elvețiană Nestle!

 

Close
Închide
  Close