Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gene bune în familie! Ce frumoase sunt surorile Lidiei Buble!

Gene bune în familie! Ce frumoase sunt surorile Lidiei Buble!

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, cu 11 copii, după cum a declarat în presă tatăl vedetei, pastorul penticostal, Viorel Buble. Și se pare că genele bune au ajuns pentru fiecare dintre fetele acestuia.

Dacă pe Lidia Buble o știe toată lumea, din urmă vine puternic Diana, o altă frumușică din familie, care ieri tocmai și-a serbat ziua de naștere.

Mai mult, sora cea mai mare, Estera, pare să fi dat tonul în familie. Aceasta este make-up artist și se ocupă și de imaginea Lidiei.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au cunoscut pe 25 septembrie 2014, ziua în care prezentatorul și soția sa aniversau 14 ani de când se cunoscuseră, dar drumurile profesionale îl exilaseră pe Simion la Baie Mare, unde prezenta ”Festivalul Castanelor”, iar Lidia cânta. ”Toate informațiile apărut sunt ușor romanțate. Noi, cei din preajma lor știm așa: s-au văzut, ceva chimie a existat și, drept urmare, după câteva sms-uri schimbate, ea i-a propus să petreacă noaptea împreună”, ne-a declarat o sursă apropiată matinalului.

Istoria se repetă! Lidia Buble nu este singura vedetă din familia ei care a spart o căsnicie

Close
Închide
  Close