Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > George Burcea i-a găsit partener de videoclip Andreei Bălan, printre prietenii lui! Actorul Silviu Mircescu e și cântăreț amator

George Burcea i-a găsit partener de videoclip Andreei Bălan, printre prietenii lui! Actorul Silviu Mircescu e și cântăreț amator

George Burcea, care s-a cunoscut cu Andreea Bălan la filmarea unui videoclip de-al cântăreței, în 2014, i-a predat ștafeta apariției alături de soția lui unui prieten, actorul Silviu Mircescu. Acesta din urmă ne-a mărturisit că George a mijlocit colaborarea lui cu Andreea pentru clipul de anul trecut al melodiei "Așa de frumos".

De Andreea Romaniuc Archip,

Silviu Mircescu e actor cu diplomă, dar muzica se numără printre hobby-urile sale. Și-a încercat în studenție norocul la audițiile pentru „Vocea României”, dar nu a reușit să se califice.

Silviu Mircescu Foto: Dumitru Angelescu

Nu și-a abandonat însă visul legat de muzică. Prieten bun cu actorul George Burcea, el a ajuns în atenția Andreea Bălan. Inițial, trebuia doar să joace într-un videoclip de-al ei, la piesa, „Așa de frumos”, însă a ajuns să și cânte în el!

Andreea Bălan

Nu are studii muzicale

„După experiența la „Vocea României”, m-am axat foarte mult pe cariera de actor, dar acum un an chiar am scos o piesă cu Andreea Bălan. Nu am studiat muzica niciodată, e totul nativ. George Burcea e prietenul meu de foarte mult timp, așa am cunoscut-o pe Andreea Bălan.

George Burcea

Îmi spusese la început că vrea să joc în clipul ei, iar eu niciodată nu spun nu, dacă am timp și pot, fac orice. Cu vreo două săptămâni înainte de filmare, m-a sunat Andreea: „Dar tu și cânți!”. Știa că eu joc în musicalurile «Mamma Mia» și «We Will Rock You». «Nu vrei să cânți pe piesa mea?», Și i-am zis da, cum să nu? Și am jucat, am și cântat, a ieșit foarte bine”, ne-a povestit actorul.

Managerul Spitalului din Craiova a luat infecție nosocomială chiar în spitalul pe care îl conduce. Unde se tratează acum
Recomandări

Managerul Spitalului din Craiova a luat infecție nosocomială chiar în spitalul pe care îl conduce. Unde se tratează acum

Silviu s-a implicat și în timpul facultății în proiecte muzicale. Așadar, colaborarea cu Andreea n-a fost chiar o premieră.

„Mai cântasem și înainte cu niște prieteni hip hop underground, pentru că îmi place foarte mult muzica underground. În facultate am colaborat cu artiști din underground, băieții care fac muzica de stradă, nu sunt la radio, dar au niște piese foarte mișto. Știam ce înseamnă să mergi la studio, să înregistrezi o piesă și mi-a prins foarte bine ca imagine colaborarea cu Andreea Bălan. George a fost cel care a făcut posibilă treaba asta”, ne-a mai declarat Silviu.

Close
Închide
  Close