Mergi direct la conținut »
Gianina din "Las Fierbinţi" a pozat fără sutien. Fanii au reacționat imediat: "Am dat zoom și da, ți se vede"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gianina din "Las Fierbinţi" a pozat fără sutien. Fanii au reacționat imediat: "Am dat zoom și da, ți se vede"

Gianina din „Las Fierbinţi” a pozat fără sutien. Fanii au reacționat imediat: „Am dat zoom și da, ți se vede”

Anca Dumitra, actriţa care o interpretează pe Gianina în serialul "Las Fierbinţi", și-a surprins fanii cu cea mai recentă imagine postată pe contul ei de Instagram. Actrița a publicat o fotografie în care arată mai mult decât se așteptau fanii ei.

În dreptul imaginii de peste 5000 de like-uri, au apărut zeci de comentarii din partea fanilor. În timp ce unii i-au apreciat îndrăzneala, alții au criticat-o.  „Hmmm… am dat zoom și da, ți se vede sfârculețul… ăla cam trebuia să rămână pentru iubit și viitorul copil”, a comentat un fan.

Anca Dumitra este una dintre cele mai frumoase prezenţe din serialul „Las Fierbinţi„. Nu doar sătenii din producţie sunt înnebuniţi după ea, ci şi partea masculină a publicului din România.

Citește și:

VIDEO&FOTO/ Primele mărturii ale Alinei, fata care a căzut prin geamul unui autobuz din Ploiești. Un accident stupid o costă un an din viață

Close
Închide
  Close