MENIU CAUTĂ
26 Dec. 2017 10:47

Heather Menzies-Urich, cunoscută pentru rolul din „Sunetul Muzicii”, a murit la vârsta de 68 de ani

Distribuie

Actrița Heather Menzies-Urich, cunoscută pentru rolul secundar Louisa Von Trapp din "Sunetul muzicii", a murit la vârsta de 68 de ani. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer la creier, în urmă cu patru săptămâni. Ea a murit în ajunul de Crăciun, notează TMZ.

Compania de producție Rodgers & Hammerstein a fost cea care a anunțat decesul actriței. „Heather a fost parte din familie. Nu există un alt mod de a descrie membrii distribuţiei filmului ‘Sunetul muzicii‘. Heather a fost un membru optimist şi vesel al grupului, mereu aşteptând o nouă reunire. Suntem norocoşi pentru că am cunoscut-o şi va trăi în continuare prin acest film frumos. Îi vom simţi lipsa”, a transmis preşedintele Ted Chapin în numele Rodgers & Hammerstein.

Actrița Heather Menzies-Urich s-a născut pe 3 decembrie 1949, în Toronto. Ea a jucat în peste 30 de filme, însă printre cele mai cunoscute roluri ale sale se numără cele din filmele „The Sound of Music” (1965), unde a jucat rolul fiicei lui Von Trapp, la vârsta de 15 ani. Celelalte roluri ale sale nu au înregistrat un succes similar. La vârsta de 23 de ani, actrița a pozat în revista Playboy, o decizie despre care a spus că i-a șocat pe părinți.


Citește și: VIDEO / Pentru al nouălea an la rând, o bătrână petrece Crăciunul într-o familie de împrumut


Foto: Ronald Grand Archive

Citește mai multe despre Sunetul Muzicii pe Libertatea.

Comentarii