Unul dintre invitații speciali ai galei de deschidere a fost celebra actriță britanică, premiată cu Oscar, Helen Mirren. La 72 de ani, aceasta a dovedit că vârsta este doar o cifră în actul de identitate, deoarece prezența ei a fost una spectaculoasă.

A început Festivalul de Film de la Berlin 2018. Helen Mirren, la 72 de ani, a făcut senzație pe covorul roșu

A purtat o rochie gri, cu inserții arginii, fără umeri și cu un decoltei adânc, cel puțin la fel de spectaculos ca al unor actrițe cu mult mai tinere decât ea. Rochia, vaporoasă în partea de jos, cu talia accentuată, i-a pus foarte bine în vlaoare siluaeta.

Ținuta, creație a casei Rami Al Ali Couture, a fost accesorizată cu o pereche de stileto negri cu fundă argintie și clutch strălucitor creat de Jimmy Choo. Bijuteriile alese au fost unele foarte fine, în ton cu eleganța și rafinamentul ținutei.

A început Festivalul de Film de la Berlin 2018. Helen Mirren, la 72 de ani, a făcut senzație pe covorul roșu

La ediția de anul acesta a Festivalului de film de la Berlin, Berlinale 2018, România are participanți la aproape toate secțiunile importante ale festivalului, considerat una dintre cele mai importante competiţii de producţii cinematografice din întreaga lume.

În ultimii ani, filmul românesc s-a aflat la loc de cinste la Berlinală, iar la ediția de anul acesta țara noastră are un număr record de participanți. Mai precis, producții românești au fost selectate la aproape toate secțiunile importante ale festivalului.


Citește și: Bugetul Bucureștiului în 2018. Bani mulți la Cultură, puțini la pasaje


 

 

Urmărește-ne pe Google News