De Andreea Romaniuc Archip,

Vladimir Drăghia a câștigat anul trecut concursul „Exatlon”, a donat premiul de 100.000 de euro asociației MagiCamp, s-a bucurat de faimă, însă a resimțit pe propria piele perioada în care a absentat motivat de acasă. La începutul acestui an, când a avut calitatea de antrenor la  „Exatlon”, Drăghia s-a întors în Republica Dominicană alături de soție și de fiica lor, Zora. Nu a fost un moft, ci o necesitate pentru relația lui cu copilul. În prezent, lucrurile au reintrat pe un făgaș normal, micuța nemaifăcând diferențe între părinți. „Stăm amândoi cu copilul, așa cum e normal. Zora este dată la creșă de la 1 an și 3 luni, iar acum are 2 ani și 2 luni.  Alice o duce, eu o iau de la creșă. A început să se lase dusă doar de mine în parc, pentru că ea foarte mult timp a fost lipită exclusiv de Alice și a fost nevoie de un an de la întoarcerea mea (n.r – de la “Exatlon”) să-mi reintru în atribuții, drepturi și obligații”, a declarat, pentru Libertatea, Vladimir Drăghia.

Face bani din proiecte online

Vladimir Drăghia va putea fi văzut toamna asta la Teatrul Elisabeta, în piesa „Ghici cine te sună?!”, o dramatizare a filmului “Perfetti Sconosciuti”, piesa de debut ca regizoare a Taniei Popa, și care va avea avanpremiera pe 16 și 18 octombrie.

Vladimir Drăghia la repetițiile piesei ”
„Ghici cine te sună?!” Foto: Dumitru Angelescu

„Am timpul oricum superocupat cu ce se întâmplă în familie și uite că mai iau și un spectacol de teatru. Oricum sunt proiectele din online care ocupă foarte mult timp și care îmi plac foarte mult. Abia acum încep să mă relaxez cumva și abia acum încep să pot să văd mult mai liniștit viața, să nu mai alerg ca nebunul, să nu mai dau din coate. Acum, în sfârșit, îmi permit o detașare din asta, care e foarte plăcută. E prima dată în viață când chiar pot să fiu mai detașat. De exemplu, să mă gândesc acum că vreau iar să plec în ianuarie și februarie din țară, undeva la căldură și să nu fac absolut nimic decât să stau cu familia. Și nu văd de ce aș renunța la asta pentru un proiect în TV! Ar trebui să îmi placă foarte mult proiectul acela și, sincer să fiu, cred că este foarte puțin probabil să se întâmple asta”, a conchis Drăghia.

Citeşte şi:

S-au scos limitatoarele de viteză de pe cea mai periculoasă străduță din București, cu 12 accidente în ultimii 3 ani! Poliția spune că e doar temporar, pentru că „sunt deteriorate”

Starea Libertății | Cum a văzut-o Dragoș Pătraru pe Elena Udrea la termenul din dosarul șpăgii de 3,8 milioane de dolari: „Cochetă și duhnind a opulență”

E-mailul care dovedește că Renault s-a înțeles cu subcontractorii săi să nu-și ia angajații reciproc și să țină salariile jos

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense
HOROSCOP

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense