Mergi direct la conținut »
Imagine emoționantă. Relația dintre un lăutar și un tenor, tată și fiu, este o lecție de viață
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme

Imagine emoționantă. Relația dintre un lăutar și un tenor, tată și fiu, este o lecție de viață

Ajuns la aproape 30 de ani, absolvent de Conservator, solist consacrat, cu multe premii luate la festivaluri muzicale și aproape însurat, tenorul Alexandru Constantin Ștefan rămâne tot ”băiatul lui tata” în ochii părintelui său.

De Florian Gheorghe,

nicu gigantuAlexandru, fiul lui Nicu Gigantu (63 ani) și-a dat seama că încă mai are de învățat de la tatăl său, în cee ace privește eleganța vestimentară, dovadă instantaneul alăturat.

Înainte să Alexandru să urce pe scenă, tatăl său i-a tăiat elanul tânărului solist luându-i la puricat ținuta.  Cunoscut pentru atenția deosebită pe care o dă ținutei vestimentare, Giganu i-a refăcut nodul cravatei băiatului său sub privirile prietenilor, făcându-și progenitura să roșească și să se fâstâcească teribil.

Dacă tatăl său, care a dus muzica lăutarească autentică până în Japonia şi Statele Unite și-ar fi dorit ca Alexandru să-i calce pe urme, ultimul vlastar s-a depărtat de tradiţia de familie și cântă cu drag evergreenuri pop. A fost și finalist la ultimele două ediții ale Festivalului de la Mamaia și este unul din soliștii agreați de rigurosul Marcel Pavel.

 

Close
Închide
  Close