MENIU CAUTĂ
12 Oct. 2018 16:34

Imaginea cu Andreea Marin și fiica ei a stârnit reacții neașteptate în mediul virtual. “Ce înăltuță e Violeta!”

Distribuie

Andreea Marin și-a ținut fiica departe de ochii curioșilor până acum, însă astăzi,  vedeta le-a făcut o surpriza fanilor și a postat pe contul de socializare o imagine în care apare alături de Violeta, în timp ce se joacă în curte.

„Ziua poate fi mai frumoasă și plină de energie dacă are și o porție de joacă: noi , fetele, am ales să-l provocăm pe Rocky, e încântat să alerge după rățușca de plastic, jucăria lui preferată, și când o prinde, tare greu o mai recuperăm. O zi veselă să aveți și voi!”, a scris Andreea Marin, în dreptul fotografiei.

„Sunteți două …fete frumoase !!! Multă sănătate ! ??,   Ce înăltuță e Violeta!De frumoasă știm că e frumoasă ,chiar dacă o vedem răruț! Să aveți o zi minunată! , Ce drăguț să vă văd cum vă jucați. O zi frumoasă în continuare , O zi superbă la amândouă! au reacționat fanii, pe Instagram.

Andreea Marin va suferi luna aceasta o intervenție chirurgicală. În urma consultației și a investigațiilor preliminare, vedeta a primit indicație de operație, una necesară pentru sănătatea ei.

Citește și

Ovidiu Eftimie, de la Times New Roman, critică Libertatea în cazul celor două țigări de marijuana ale lui Claudiu Popa și Emmei Zeicescu

 

Citește mai multe despre imagine pe Libertatea.

Comentarii