Mergi direct la conținut »
Împreună de Crăciun, de dragul fiicei lor. Liviu Vârciu și Anda Călin o vor filma pe Anastasia când primește darurile
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Împreună de Crăciun, de dragul fiicei lor. Liviu Vârciu și Anda Călin o vor filma pe Anastasia când primește darurile

Împreună de Crăciun, de dragul fiicei lor. Liviu Vârciu și Anda Călin o vor filma pe Anastasia când primește darurile

Anda Călin și Liviu Vârciu vor să filmeze momentul în care fetița lor, Anastasia, va primi cadourile de la Moș Crăciun. Micuței nu prea îi plac jucăriile, însă a pus ochii pe un instrument muzical.

La Crăciunul trecut, Anastasia era prea mica, avea doar patru luni, când părinții ei așteptau, fericiți, momentul deschiderii cadourilor de sub brad.

Între timp, Anda Călin și Liviu Vârciu s-au despărțit dar, de dragul fetiței lor, și-au programat să petreacă împreună Crciunul.

„Anul trecut nu a venit Moș Crăciun, ea nici nu ar fi înțeles despre ce e vorba. Cu toate că am stat toți trei împreună, am făcut bradul, i-am dat globuri… Ea era foarte mica, avea doar patru luni. Acum cu siguranță vom face asta tot împreună și o voi filma”, a declarat bruneta pentru Libertatea.

Anda și-a luat câteva măsuri de precauție pentru ca fiica ei să nu tragă de globuri: un brad mai înalt, la care să nu ajungă!

„Ei nu prea-i plac jucăriile. În schimb, trage de orice ce nu e jucărie, de linguri, cablul, scaune”, ne-a explicat bruneta, spunându-ne și cum a descoperit cadoul perfect pentru cea mică:

„Prietena mea are un pian cu microfon. Când suntem în vizită, încontinuu se duce la el, ia microfonul și țipă-n el. I-am zis: și tu vrei să fii cântăreață? Dacă asta își va dori, o vom susține în orice”, a adăugat aceasta.

Prepară special sarmale pentru pitica sa

Fiica Andei și a lui Liviu Vârciu va simți că e Crăciun și pentru că mami îi va da să guste din bunătățile tradiționale:

„Sarmale voi face eu și îi voi da și ei puțin. Voi alege o carne bună. Și cozonacul tot eu îl prepar și o voi lăsa să-l încerce. Va fi făcut tot de mine”.


Citește și:

FOTO&VIDEO / Istoria echipei de fotbal a lui Moș Crăciun. De la faliment, la chinezi și la fotbal feminin! Cine e românul care ar fi putut ajunge la ei

Close
Închide
  Close