Mergi direct la conținut »
Întâlnire cu scandal între Hannelore și Bogdan la Insula Iubirii. "Și unde l-ai atins pe Andi?"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Întâlnire cu scandal între Hannelore și Bogdan la Insula Iubirii. „Și unde l-ai atins pe Andi?”

Hannelore și Bogdan, iubitul ei, s-au întâlnit la ceremonia focului de la Insula Iubirii. Cei doi au avut multe să-și reproșeze.

De Dana Aramă,

La revederea cu cea Hannelore, Bogdan a încercat să găsească răspunsuri la toate întrebările în legptură cu comportamentul iubitei lui la Insula Iubirii. El a vrut să știe exact cum au stat lucrurile între Hannelore și ispita Andi, cu care a fost surprinsă în momente de tandrețe în numeroase rânduri.

„Nu s-a întâmplat nimic, eu am și spus asta. Toată lumea din juul meu a trasn concluzia că eu sunt îndrăgostită de Andi”, a spus Hannelore.

„Și eu am tras această concluzie. Și eu am tras aceeași concluzie și nu din din priviri, ci din faptele pe care tu l-ai lăsat să le facă”, i-a replicat Bogdan.

„Privirile pe care l-eam avut cu el…”, a încercat să explice blonda.
„Cu cine le mai ai?”, a întrebat-o prezentatorul emisiunii, Radu Vâlcan.
„Cu Bogdan. dar Andi m-a înțeles. M-am putut uita la el și deja știa…”, a răspuns Hannelore.

„Tu știi că omul s-a uitat la mine ca la o sperietoare? Adică el n-a știut un lucru bun despre mine. Tu știi că mi-a spus că singurul motiv pentru care eu mă aflu aici este publicitatea?”, îi spune Bogdan.

„Eu nu am vorbit urât despre tine…”, a afirmat blonda.

„Și unde l-ai atins pe Andi?”, a întreabat-o Bogdan.

Tatăl e în cămin, nu l-a văzut de trei luni, iar acum nu-i mai răspunde la telefon
Recomandări
Tatăl e în cămin, nu l-a văzut de trei luni, iar acum nu-i mai răspunde la telefon
 

„Uită-te la mine și crede-mă, pe cuvântul meu de onoare, îți jur pe ce am eu mai sfânt, că nu am venit aici ca să mă răzbun, ca să te pierd și ca să fac prostii…”, a încercat Hannelore să-și convingă iubitul.

Hannelore este una dintre cele mai controversate concurente de la Insula Iubirii, show difuzat de Antena 1.

Aceasta s-a înscris la concurs alături de iubitul ei, Bogdan, cu care era în pragul nunții. Însă, la Insula Iubirii, Hannelore a uitat de Bogdan și a avut momente de tandrețe alături de ispita Andi.

Citește și: EXCLUSIV / Handbalista Eliza Buceschi, eroina României în primul meci de la Europene, n-are iubit. Declarație de dragoste de Ziua Națională

 

Close
Închide
  Close