Mergi direct la conținut »
Cum să intri gratis la un spectacol cu Horațiu Mălăele? Poți să vezi ”Sunt un orb”!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum să intri gratis la un spectacol cu Horațiu Mălăele? Poți să vezi ”Sunt un orb”!

Proaspăt uns manager al popularului spațiu cultural cunoscut drept Sala Dalles, actorul Gabriel Fătu ”decretează” weekend cu intrare liberă la teatru și concerte pentru bucureșteni.

De Florian Gheorghe,

Între 27 și 29 octombrie 2017, la Sala Dalles are loc un nou festival de teatru și muzică intitulat, „ÎNTÂLNIRI LA DALLES!”, cu acces gratuit pentru public la piese actori renumiți precum Horațiu Mălăele, Carmen Tănase, de asemenea cu inițiatorul seriei de manifestări culturale, în calitate de manager al Universității Populare” Ioan I. Dalles”, dar și la un concert cu trupa Bosquito.

INTRARE LIBERĂ la piese de teatru cu Horațiu Mălăele

Vineri, 27 octombrie, de la ora 19.00, întâlnire cu Horațiu Mălăele, în spectacolul său de mare succes „SUNT UN ORB”. Sâmbătă, 28 octombrie, în matineu, de la ora 12.00,  este programată o comedie spumoasă, cu aroma politică, intitulată „EU DAU BANU’, EU DAU ORA EXACTĂ!”, în distribuția căreia fac parte Carmen Tănase, Ion Ionuț Ciocia, Victor Vurtejeanu și Răzvan Bănică.

Duminica, 29 octombrie, de la 19.00, va avea loc o întâlnire concertistică inedită cu formația BOSQUITO, grupul lui Radu Almășan.

La toate evenimentele din acest weekend intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

CITEȘTE ȘI:

Imagine extrem de rară! Cum arată toată familia lui Horațiu Mălăele

EXCLUSIV/ 3 Sud Est au fost întâmpinați în SUA cu pâine, sare și… whiskey. Nici tradiția nu mai e ce-a fost!

VIDEO EXCLUSIV/ Fotograful cu urme de foc pe mâini. Ce face Miluță Flueraș, omul care a făcut ultimele poze în Colectiv, la doi ani de la tragedie

 

 

 

Close
Închide
  Close