Luna aceasta începe partea a doua a filmărilor pentru sezonul 14 Chefi la cuțite, care va aduce din toamnă, la Antena 1, momente de colecție și invitați din elita mondială a gastronomiei. Una dintre personalitățile din lumea artei culinare care trece pragul platoului Chefi la cuțite este invitatul lui Chef Richard Abou Zaki.
Juratul celui mai apreciat cooking show din România și-a surprins colegii cu un moment cu adevărat memorabil: Chef Abou Zaki l-a invitat în cadrul show-ului pe Chef Massimiliano Mascia, de la legendarul restaurant de 2 stele Michelin din Italia, San Domenico di Imola, locul în care a fost creată celebra rețetă uovo in raviolo.
„L-am invitat pe Max Mascia pentru a le face o surpriză colegilor mei, Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner și Chef Ștefan Popescu. Uovo in raviolo este unica farfurie din lume cu marcă înregistrată, de aceea mi-am dorit acest moment cu totul special.
Este pentru prima dată când un Chef cu 2 stele Michelin vine la Chefi la cuțite – pentru a-i întâlni pe jurați și pentru a le găti un signature dish care a făcut istorie. Iar Max a gătit uovo in raviolo original – și abia aștept să vedeți cum au reacționat colegii mei și cum a fost întâlnirea cu Chef Max”, a declarat juratul Chefi la cuțite.
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/192_c1ad7894790a44ecf1a26d841a7b6b2b.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://mediacdn.libertatea.ro/unsafe/870x0/smart/filters:format(webp):contrast(8):quality(75)/https://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2024/08/chef-max-mascia2.jpg)
Cine este Chef Max Mascia
Chef Max Mascia este nepotul lui Chef Valentino Marcattilii, cel care a creat împreună cu mentorul său, Chef Nino Bergese, rețeta pentru uovo in raviolo. Azi, Chef Mascia duce mai departe valoroasa moștenire gastronomică a restaurantului San Domenico di Imola, iar întreaga poveste fascinantă a unei familii care face parte din aristocrația artei culinare, dar și momentul întâlnirii cu jurații Chefi la cuțite vor putea fi urmărite de telespectatori în noul sezon al show-ului culinar, din această toamnă, la Antena 1.
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/281_55248e789613263229bd197bb42e2942.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/153_0b787ba1534d187f06590060328a5ea6.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/197_a935e89af7eed6c3628b59bca47955d9.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/206_430b7bf6585baf8dd5ba4c5a09aca0d0.jpeg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/43_f95b332835f00d1b0ee18b6a907e25b8.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/15_bf6eeb910c90bc6492cbbd932ad4ebfd.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/253_2557e5a1bffec1525c13e5224bbd7653.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/190_bb3d8520551c635cec6b18989266602b.jpg)