După despărțirea de Alexandru Papadopol, Ioana și-a scos verigheta de pe inelar și a pus-o într-o cutie, decisă să o păstreze. I-ar fi plăcut să aibă acum o colecție – dacă tot are două mariaje eșuate, să fie două verighete care să-i amintească asta -, însă bijuteria pe care i-a așezat-o pe deget Daniel Tudorică, în urmă cu 21 de ani, nu mai există.

Daniel Tudorică este coleg la Teatrul Ion Creangă cu Ioana Ginghină

Nu a pierdut-o, ci i-a găsit, după divorțul de actorul care astăzi îi este coleg la Teatrul Ion Creangă, o altă întrebuințare. “Cred că am topit-o, în perioada aia mai aveam și un inel cu inițiala fostului soț și cred că le-am topit atunci pe amândouă și mi-am făcut ceva, dar nu mai știu ce. Chiar îmi pare rău acum”, ne-a mărturisit ea.

Nici filmări de la nunta cu Tudorică nu mai are Ioana. A angajat atunci un cameraman, care a surprins momentele importante de la biserică și de la petrecere, dar caseta video cu aceste momente nu mai este în posesia ei.

Ioana Ginghină a păstrat verigheta de la căsătoria cu Alexandru Papadopol

“Îmi pare rău și de casetele de la prima nuntă, cred că le-a luat fostul meu soț, nu mai știu ce s-a întâmplat. Sunt amintiri, râzi la bătrânețe, la 80 de ani, Doamne ajută să prindem!, nu ai ce face într-o zi, te uiți la nunți!”, ne-a mai spus actrița.

Video: Bogdan Sorocan

Citeşte şi:

Eugen Teodorovici, după comentariile jignitoare pe care le-a făcut la adresa unei jurnaliste: „Sunteți sigur că am greșit?”

Învinuită că n-a reflectat căderea Guvernului Dăncilă, șefa TVR acuză un membru din CA de partizanat cu PNL și că a comandat angajări în postul public! Liviu Brătescu: „Nu am cerut niciodată asta”

DNA, pe urmele banilor luați de Alexandru Cumpănașu de la Ministerul Culturii. A primit 1 milion de lei pentru trei broșuri copy/paste din Wikipedia și Google

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri