Mergi direct la conținut »
Irina Shayk și Bradley Cooper și-au spus „Adio”! Rusoaica și-a găsit deja consolarea în brațele altui bărbat!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Irina Shayk și Bradley Cooper și-au spus „Adio”! Rusoaica și-a găsit deja consolarea în brațele altui bărbat!

Irina Shayk și Bradley Cooper și-au spus „Adio”! Rusoaica și-a găsit deja consolarea în brațele altui bărbat!

Deși toată lumea credea că bat clopotele de nuntă, celebrul fotomodel rus Irina Shayk și actorul american Bradley Coope s-au despărțit. Rusoaica în vârstă de 30 de ani ar fi avut o ceartă cu mama actorului în timpul vacanței de Crăciun, iar acest lucru a dus la destrămarea cuplului ce aveau o relație de aproape un an de zile.

De Andreea Ciocanel,

Irina Shayk and Stephen James in the new autumn winter 2014 collection of spanish brand of shoes XTI

După acest episod Bradley și Irina au început să se certe din cauza mamei actorului, Gloria Campano, cu care acesta are o relație specială. „Au petrecut împreună sărbătorile de Crăciun, iar criza dintre top model și actor intervine într-un moment în care ambii plănuiau să se mute împreună”, a declarat un prieten al cuplului. Se pare că mama lui Bradley nu prea o plăcea pe frumoasa rusoaică, potrivit prietenilor apropiați ai fotomodelului, care spun că Shayk e distrusă de faptul că a trebuit să se despartă de Bradley.

Irina Shayk for XTI

„Irina credea că lucrurile merg minunat între ei și e foarte supărată că lucrurile s-au terminat în acest mod”, a mai adăugat sursa. După mai multe cine discrete în restaurante luxoase din New York, Bradley Cooper și Irina Shayk și-au făcut prima apariție oficială împreună în mai 2015, la gala modei de la Metropolitan Museum (Met Ball). Ultima dată când cei doi au fost văzuți împreună a fost în ajun de Crăciun când au cinat împreună la un hotel de lux din Malibu.

Cu toate acestea, se pare că rusoaica i-a găsit deja înlocuitor actorului, fiind consolată de fotomodelul britanic Stephen James, cu care a mai fost colegă în câteva campanii publicitare.

Irina Shayk and british model Stephen James in the new spring summer 2014 ad campaign of spanish shoes brand XTI

Foto: Hepta

Close
Închide
  Close