Cu această ocazie, Smiley îşi va revedea fosta iubită, pe Laura Cosoi, gătind bunătăţi în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii “MasterChef”. Frumoasa blondă l-a tot răsfăţat pe cântăreţ, de-a lungul relaţiei pe care au avut-o timp de cinci ani, cu tot felul de preparate, care mai de care mai spectaculoase şi mai sănătoase, aşa că nu îi va fi greu să impresioneze juriul format din Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. “Gătitul mă relaxează, de asta îmi place să intru în bucătărie ori de câte ori am ocazia. Ciorba de lobodă, care e preferata mea, îmi iese cel mai bine. Fac şi cornuleţe, după o reţetă a bunicii mele. Andrei (Smiley – n.r.) este disperat când simte mirosul pentru că sunt atât de bune, încât ar mânca o tavă întreagă”, spunea, înainte de despărţire, Laura.
Nostalgiile îl vor apuca şi pe Marius Moga, juratul de la “Vocea României”, care va avea şi el surpriza să-şi vadă fosta iubită, pe Iulia Vântur, în timp ce găteşte o delicioasă mâncare de creveţi. “Mă descurc onorabil, chiar bine, dacă am pentru cine să gătesc. Cum nu-mi place să iau masa singură, nu fac mâncare doar pentru mine”, povestea, acum ceva vreme, Iulia.
Cu ce reţetă îl răsfăţa Iulia Vântur pe Marius Moga: Creveţi la tigaie
Ingrediente: 1 kg creveţi, 4-5 căţei usturoi, jumătate de ardei iute (pepperoncino), aperol (băutură- aperitiv italiană), pătrunjel, busuioc proaspăt şi 50 g de unt.
Mod de preparare: în tigaia cu ulei se pun usturoiul şi ardeiul tăiate mărunt. Când usturoiul se îngălbeneşte se adaugă creveţii. După două minute, când se înroşesc creveţii, se adaugă untul. Între timp, se toacă pătrunjelul şi busuiocul, care se presară în tigaie. Se sărează, după care se toarnă puţin aperol, apoi se pune capacul şi se lăsă pe foc până sosul devine cremos. Se serveşte cu pâine prăjită, crocantă.