De Livia Lixandru,

„Acum ceva vreme am fost efectiv târâtă de o domnișoară într-un linșaj mediatic care m-a obosit psihic și fizic.

Mi-am cautat dreptatea în instanță. Chiar dacă suma imputată pârâtei este una simbolică și nu va acoperi niciodată suferința provocata mie si familiei mele. Sentința este una dreaptă. Trebuie să învețe fiecare să gândească înainte să deschidă gura în public și să arunce cu noroi în mod nejustificat. Multumesc doamnei avocat Luiza Neagu”, a scris Iuliana Luciu pe contul de Facebook.

Iuliana Luciu a susținut în fața magistraților faptul că, de-a lungul timpului, a avut grijă să își contureze o imagine de fată la locul ei, a colaborat doar cu anumite branduri, a cenzurat joburile în așa fel încât să fie un exemplu de decență.

„Reclamanta a susținut că imaginea creață de parate nu-i face cinste și nu o reprezintă absolut deloc, nu este o persoană care a intervenit în relația amoroasă a nimănui. Imaginea să se vinde doar brandurilor pe care alege să le reprezinte; astfel, a cenzurat joburile încât să reprezint un exemplu de decentă.

A fost înregistrat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România. Detalii de ULTIMA ORĂ
Recomandări

A fost înregistrat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România. Detalii de ULTIMA ORĂ

 

A lucrat ani de zile la imaginea fără de pată pe care i-a creat-o, și-a ales cu grijă anturajul și prietenii, tocmai pentru a nu fi inclusă în categoria ușuraticelor prezentate la majoritatea posturilor de televiziune. Însă, toată această muncă de ani de zile a fost spulberată printr-un material al pârâtei persoane juridice și o postare pe contul de socializare a pârâtei’, a declarat avocata Iulianei Luciu în motivarea depusă la dosar, potrivit Cancan.

De la ce a pornit scandalul

Scandalul între Iuliana Luciu și Andreea Podărescu a pornit de la o serie de postari ale Andreei în care o jignea pe Iuliana și prezenta pe .

Iuliana a susținut tot timpul că nu este nimic adevărat și singurul lucru de care se face vinovată este o discuție de câteva minute cu respectivul bărbat, fără nici o intenție amoroasă.

„Sunt curioasă cum va dovedi în instanță că eu sunt o drogată și celelalte mojicii pe care le-a scris despre mine’, scria Iuliana pe pagina ei de Facebook atunci.

Inițial, Iuliana a pierdut procesul cu Andreea, când judecătorii au decis următoarele: „Respinge cererea formulată în contradictoriu cu pârâta Podărescu Andreea ca neîntemeiată’, se arăta în decizia din februarie 2019, potrivit Viva!.

În decembrie 2018, Iuliana Luciu  a mai deschis un proces pentru ‘acțiune în răspundere delictuală’ împotriva Andreei Podărescu, iar în cele din urmă a câștigat.

Citeşte şi:

Un senator american i-a cerut lui Mark Zuckerberg să vândă WhatsApp și Instagram. Cum a reacționat CEO Facebook

Ce spune Iulia Albu despre ținuta Elenei Udrea, de la botez. „Păpușa Barbie a politicii românești revine!”

UPDATE | Deținutul care a evadat de la Penitenciarul Focşani a fost prins

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 27 februarie 2020. Berbecii au parte de o zi destul de tensionată
HOROSCOP

Horoscop 27 februarie 2020. Berbecii au parte de o zi destul de tensionată