MENIU CAUTĂ
24 Apr. 2018 20:35

Premierul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, despre nașterea lui Kate Middleton: Nu cred că voi arăta la fel de bine ca ea

Distribuie

Premierul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, însărcinată și ea, a vorbit, marți, despre nașterea celui de-al treilea copil al lui Kate Middleton și a spus că ea nu își dorește ca momentul când îl va aduce pe lume pe primul său copil să fie atât de mediatizat.

În vârstă de 37 de ani, Jacinda Ardern îl va aduce pe lume pe primul său copil pe 17 iunie. ”O să nasc şi vedem apoi ce avem de făcut”, a spus premierul care va deveni al doilea prim-ministru în funcție din lume, care va naște în timpul mandaului.

”Când am văzut fotografia (ducilor de Cambridge cu nou-născutul,) am numărat câte ore au trecut de când a născut şi am explicat în toate interviurile de după acest moment că nu cred că voi putea proceda la fel sau că voi arăta la fel de bine ca ea”, le-a spus aceasta jurnaliştilor într-o conferinţă de presă după şedinţa de la guvern la întoarcerea din Europa.

Ardern a spus că intenţionează să lucreze chiar până la data estimată a naşterii, 17 iunie, dar după naștere îi va preda ștafeta adjunctului său, Winston Peters, pe perioada celor şase săptămâni de concediu de maternitate.

Jacinda Ardern va deveni a doua şefă a unui guvern care naşte în timpul mandatului, după pakistaneza Benazir Bhutto, în 1990.

Luni dimineața, la ora locală 11.01, ducesa de Cambridge a născut al treilea copil al cuplului, un băiat. Ducesa de Cambridge a adus pe lume copilul în același spital în care i-a născut și pe primii doi, Aripa Lindo a spitalului St Mary din Londra. Cel de-al șaselea strănepot al reginei Elizabeta a II-a este al cincilea în ordinea succesiunii la tron, retrogradându-l pe prințul Harry, fratele lui William.


Citește și: Kate Middleton a purtat o rochie asemănătoare cu a prințesei Diana la ieșirea din spital


Citește mai multe despre nastere pe Libertatea.

Comentarii