Mergi direct la conținut »
Javier Bardem, intimidat de Penelope Cruz. Actorul s-a gândit de două ori înainte să înceapă o relație cu focoasa vedetă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Javier Bardem, intimidat de Penelope Cruz. Actorul s-a gândit de două ori înainte să înceapă o relație cu focoasa vedetă

Javier Bardem, intimidat de Penelope Cruz. Actorul s-a gândit de două ori înainte să înceapă o relație cu focoasa vedetă

Javier Bardem și Penelope Cruz sunt căsătoriți de șapte ani și au împreună doi copii, însă relația lor a fost cât pe ce să nu existe. Motivul? Celebrul actor a fost ușor intimidat de pasiunea lui Penelope și s-a gândit de două ori înainte să înceapă o relație cu aceasta.

Javier Bardem și Penelope Cruz s-au cunoscut pe platourile de filmare, în 2008. Cei doi au jucat împreună în filmul lui Woody Allen, “Vicky Cristina Barcelona”. Pasiunea și înflăcărarea actriței l-a atras pe Javier, dar și să se gândească de două ori dacă să înceapă o relație cu aceasta.

El a recunoscut aceste lucruri acum, într-un interviu acordat revistei GQ. “Erau scenele acelea în care ne certam, iar ea arunca farfurii. M-am întrebat ‘chiar vreau asta?”, a recunoscut acum actorul, care a spus că soția este o fire înflăcărată și pasională.

Până la urmă chiar aceste calități l-au atras pe actor. “Asta găsesc eu atractiv”, a mai spus el, care a spus că Penelope este frumoasă și sexy.

La doi ani după ce s-au cunoscut, Javier Bardem și Penelope Cruz s-au căsătorit. Ei au doi copii împreună, un băiat și o fată. Cât despre rolul lui Penelope Cruz în “Vicky Cristina Barcelona”, această interpretare i-a adus actriței de 43 de ani un premiu Oscar pentru “cea mai bună actriță în rol secundar”.

Close
Închide
  Close