Mergi direct la conținut »
Jeff Bezos și Lauren Sanchez au fost fotografiați împreună, cu trei luni înainte ca șeful Amazon să-și anunțe divorțul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Jeff Bezos și Lauren Sanchez au fost fotografiați împreună, cu trei luni înainte ca șeful Amazon să-și anunțe divorțul

Jeff Bezos și Lauren Sanchez au fost fotografiați împreună, cu trei luni înainte ca șeful Amazon să-și anunțe divorțul

Mai multe fotografii publicate recent îi arată pe Jeff Bezos și Lauren Sanchez în timpul unei cine pe care au luat-o în oraș alături de un alt cuplu. Cei doi păreau foarte intimi și nu i-au luat în seamă pe companionii lor, scrie Daily Mail.

Fotografiile, care au fost realizate pe 30 octombrie, îi surprind pe cei doi la masă, în restaurantul Capo din Santa Monica. Alături de un alt cuplu, aceștia au ales o masă discretă, situată într-un colț.

„Păreau să fie în lumea lor”, a declarat o sursa pentru National Enquirer, care a spus că Bezos și Sanchez aproape că nu i-au luat în seamă pe partenerii lor.

Sursa a spus că Bezos stătea foarte aproape de Sanchez încă de la început, „râzând, glumind și șoptindu-i în ureche”. „Nu arăta ca o cină de afaceri”, mai spune sursa citată.

Cei patru au părăsit restaurantul la ora 22, dar petrecerea pare să fi continuat pentru Bezos și Sanchez. Prezentatoarea tv a fost văzută părăsind vila lui Bezos din Los Angeles la ora 10, dimineața următoare.

Bezos a plecat după alte 15 minute mai târziu, mergând la un aeroport de unde a luat un avion spre Coasta de Est.

Fotografiile au fost făcute cu trei luni înainte ca Bezos să anunțe în mod public divorțul de soția lui.

Vezi AICI imagini cu cei doi la masă


Citește și: Viorica Dăncilă, o oră de mărturisiri în platoul „Sinteza zilei”, despre adopția fiului său. „Mi-am dat seama că acela era destinul meu”


 

Close
Închide
  Close