Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Jojo a renunțat la bradul natural pentru Crăciun. Ce le propune vedeta fanilor ei

Jojo a renunțat la bradul natural pentru Crăciun. Ce le propune vedeta fanilor ei

Jojo a renunțat la bradul natural pentru Crăciunul din acest an. Actrița a optat pentru un brad realizat din placaj, care nu este deloc ieftin, însă poate fi folosit ani la rând. Vedeta le-a arătat fanilor de pe contul de socializare ce alegere a făcut.

De Livia Lixandru,

„Dragilor, vă propun o alternativă super faină pentru bradul de Crăciun. Acesta e gândit de o bună prietenă de-a mea, Maria Meleca. Maria a pus foarte mult suflet și imaginație în micul ei proiect.

Veți descoperi un brăduț frumos, practic și simpatic care nu poluează, dimpotrivă, poate fi folosit fără probleme ani la rândul ca un element central de decor pentru perioada Crăciunului. Eu deja mi l-am ales pe al meu!”, scrie Jojo pe Facebook.

Bradul ecologic promovat de vedetă este confecționat din placaj obținut prin presarea resturilor rezultate la prelucrarea lemnului.

„Plăcile de placaj sunt sigure din punct de vedere al sănătății, iar emisiile de formaldehidă sunt foarte reduse”, se spune pe pagina producătorului.

Close
Închide
  Close