Mergi direct la conținut »
Jojo a avut de tras imediat ce a venit din vacanță. "Mă doare spatele de mor" | FOTO Galerie foto
6imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Jojo a avut de tras imediat ce a venit din vacanță. "Mă doare spatele de mor" | FOTO

Jojo a avut de tras imediat ce a venit din vacanță. „Mă doare spatele de mor” | FOTO

Nici bine nu s-a întors din vacanță că Jojo s-a și pus pe treabă. A intrat în rutina de zi cu zi.

Jojo a avut parte de o vacanță de vis alături de partenerul ei de viață, actorul paul Ipate. Cei doi s-au relaxat în Thailanda. Jojo și paul Ipate au revenit în România miercuri seară. Nici bine nu a ajuns acasă că Jojo a a avut de mucă.

Actrița a mărturisit că s-a apucat de diverse treburi gospodărești imediat ce a revenit în țară.

„Hai să punem vacanța asta pe repeat Paul Ipate! Ne-am întors aseară târziu și azi am despachetat, spălat, călcat toată ziua plus gătit și făcut curat în casă?.

După atâta vacanță mă doare spatele de mor!?Abia o aștept pe următoarea. Hai că nu e chiar așa de frig acasă!?‍♀️ #catalinagoestothailand #thailandtravel #thailand #phuket”, a scris Jojo pe o rețea de socializare.

Mesajul artistei este însoțit de numeroase fotografii din vacanță, imagini în care apare la plajă, în costum de baie.

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, este o cunoscută artistă din țara noastră. Vedeta are un băiețel, Achim, din mariajul pe care l-a avut cu Ionuț Grama. Jojo mai are o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.

Citește și: Cum batjocorește justiția fetele de 10 ani violate. Procuror și judecător: „Victima s-a îmbrăcat sumar și a consimțit actele sexuale”!

 

 
 
Close
Închide