Mergi direct la conținut »
Jorge a fost eliminat de la “Ferma”, în urma duelului cu Silviu Țolu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Jorge a fost eliminat de la “Ferma”, în urma duelului cu Silviu Țolu

Jorge a fost eliminat de la “Ferma”, în urma duelului cu Silviu Țolu

În ediția de joi seara, la "Ferma" tensiunile au atins cote maxime. Jorge a fost eliminat , în urma duelului cu Silviu Tolu, după ce în edițiile trecute a reușit să îl trimită acasă pe Emil Rengle.

Jorge a fost propus la duel de către concurenți, iar acesta l-a provocat pe Silviu Țolu, iubitul lui Lili Sandu. Acesta din urmă a avut avantajul de a-și alege tipul de probe și a mizat pe forță, alegându-l  ca antrenor pe Remus Boroiu, în timp ce artistul a avut-o alături pe Ioana Filimon. Din păcate, Jorge a părăsit Ferma, în ediția de  joi seara, 14 februerie.

Jorge a fost jignit „pe față” de Claudia Pavel, alias Cream, în emisiunea “Ferma”, difuzată miercuri seara de Pro TV. Artistului pare să nu-i fi picat bine faptul că cea pe care o considera prietena sa, până atunci, a început să îi aducă o serie de injurii. Jorge a suportat cu stoicism câteva „atacuri” pentru că frumoasa brunetă l-a făcut „Diavol”, „femeie” și „Georgeta”, poate și pentru că în timpul scandalului el pregătea masa. Neplăcându-i, probabil, faptul că Jorge i-a reproșat Claudiei că e leneșă și nu face mai nimic în „Fermă”, Cream a început să comploteze cu ceilalți concurenți pentru a-l elimina cât mai repede pe Jorge din reality show-ul de la Pro TV. Așadar, se pare că prietenia care îi lega pe cei doi cântăreți a luat sfârșit aseară.

Citește și

VIDEO/ Mihai Bobonete a început două facultăți, dar n-a terminat nici una: „Am liceul la bază, nu mă laud cu asta!”

 

Close
Închide
  Close