Mergi direct la conținut »
FOTO/ Kanye West, cadou de 14 milioane de dolari pentru Kim Kardashian. Luxul e la el acasă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO/ Kanye West, cadou de 14 milioane de dolari pentru Kim Kardashian. Luxul e la el acasă

FOTO/ Kanye West, cadou de 14 milioane de dolari pentru Kim Kardashian. Luxul e la el acasă

Kim Kardashian a fost răsfățată de sărbătorit. Vedeta a primit un cadou extrem de scump de la partenerul ei de viață, Kanye West. Acesta i-a cumpărat un apartament de lux în Miami Beach. Acesta se află la etajul cinci al clădirii Faena House, cunoscută ca fiind "bunkerul de la mare al miliardarilor".

De Dana Aramă,

Prețul de catalog al apartamentului este de 15,5 milioane de dolari, însă Kanye West a plătit pentru el 14 milioane de dolari.

Apartamentul are o suprafață de 1.400 de metri pătrați, are patru dormitoare, cinci băi și o super terasă, printre altele.

De asemenea, complexul rezidențial respectiv are sală de gimnastică privată, piscină și spa.

 

Anul trecut, de sărbătorile de iarnă, kanye West i-a făcut cadou partenerei sale de viță acțiuni la unele dintre cele mi mari companii din lume: Adidas, Apple, Amazon, Netflix și Disney.

Citește și: Micul geniu! Libertatea a vorbit cu Robert Zicman, copilul de 7 ani inclus în 1% cei mai inteligenţi oameni din lume! – FOTO

 

Close
Închide
  Close