MENIU CAUTĂ
10 Mai. 2017 20:30

Kanye West s-a retras în munți, după ce a renunțat la rețelele de socializare, pentru a pregăti un nou album

Distribuie

Kanye West s-a retras în munți, pentru a pregăti un nou album. Kanye West, șoțul lui Kim Kardashian, a lipsit de la Gala MET, cel mai important eveniment fashion al anului, după ce a dispărut de pe rețelele de socializare.

Rapper-ul ar sta retras pe vârful unui munte, pentru a pregăti noul său album, scrie Agerpres, care citează cnewsmatin.fr.

El s-ar afla în Wyoming, un stat din vestul SUA, unde s-ar fi instalat în luna aprilie, potrivit unor surse citate de site-ul TMZ.com. Evident, chiar dacă pretinde că știe locația exactă a vedetei, nu se pune problema ca site-ul dedicat vedetelor internaționale să o divulge, pentru a nu-l deranja pe artist.

Vestea vine după ce fanii rapper-ului au observat că acesta a dispărut complet din spațiul digital, renunțând la contul de Instagram și, mai presus de toate, la contul său de Twitter, pe care era foarte activ.

Rapper-ul nu și-a făcut apariția nici la Gala MET, deși la eveniment au participat numeroase vedete, inclusiv familia sa.

La Gala MET, printre ținutele îndrăznețe de la cel mai important eveniment fashion al anului, un artist a fost arestat după ce a apărut dezbrăcat într-o cutie de sticlă pe covorul roșu.

Întrebată de Vogue despre absența acestuia, soția sa, Kim Kardashian, a explicat că artistul stă „acasă”, deoarece are nevoie de „niște timp liber”.

Izolarea pentru a se putea dedica muzicii sale pare o opțiune bună pentru Kanye West, după furtul căruia i-a căzut victimă soția sa, zvonurile de separare, internarea într-un spital de psihiatrie, anularea turneului său sau întâlnirea cu Donald Trump.

Cel mai recent album al său, „The Life of Pablo”, a fost lansat la 1 aprilie 2016, ocupând un loc în toate clasamentele celor mai bune albume din acel an, printre care BBC și Rolling Stone.

Soții Kardashian-West au împreună doi copii, dar  Kim Kardashian mai vrea un copil cu Kanye West și chiar vrea să se opereze la uter pentru a putea face al treilea copil.

Citește mai multe despre kanye west și Kim Kardashian pe Libertatea.

Comentarii