MENIU CAUTĂ
15 Feb. 2017 11:50

Kate Upton, femeia cu cei mai frumoși sâni naturali, pentru a treia oară pe coperta Sports Illustrated

Distribuie

Kate Upton, considerată femeia cu cei mai frumoși sâni naturali, a pozat pentru a treia oară pe coperta Sports Illustrated.

Fotomodelul și actrița americană, în vârstă de 24 de ani, a fost fost protagonista unui pictorial incendiar realizat de  Yu Tsai pe frumoasa insulă Fiji. Aceasta a pozat aproape dezbrăcată, având părțile intime acoperite doar cu o sfoară sau cu bijuterii, în timp ce sânii și i-a acoperit cu brațul.

Kate a dezvăluit că apare pe noul număr al revistei, marți seara, în emisiunea „Jimmy Kimmel Live!'. Imediat după anunț, coperta  Sports Illustrated a fost proiectată pe clădirea Empire State Building din New York.

@kateupton is BACK!

O postare distribuită de Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) pe

Actrița a devenit fotomodel Sports Illustrated în 2011, iar apariții pe coperta celebrei reviste a avut loc în 2012 și 2013.

Kate se iubește cu  jucătorul de baseball, Justin Verlander (33 de ani), de la Detroit Tigers, de trei ani, iar cei doi s-au logodit în luna mai anul trecut. Actrița din „The Other Woman' a precizat că încă nu  au ales data nunții și încă se bucură de perioada logodnei.

Comentarii