De Daria Maria Diaconu,

Biroul procurorului districtual din Los Angeles a informat marţi că va respinge dosarul deschis împotriva actorului Kevin Spacey, procurorii invocând moartea acuzatorului în cursul anchetei.

Bărbatul, un maseur a cărui identitate nu a fost dezvăluită, susţinuse că actorul l-a forţat să-i atingă organele genitale în timpul unui tratament, la reşedinţa acestuia din Malibu, în octombrie 2016.

„Acuzaţiile de agresiune sexuală nu pot fi dovedite fără participarea victimei. Astfel, cazul este respins”, a precizat purtător de cuvânt al biroului procurorului.

Actorul ar putea fi găsit totuși vinovat într-un proces civil intentat de maseur anul trecut, deși nu se știe deocamdată cum și dacă acest proces va merge mai departe în urma morții acuzatorului.

Aceste procese sunt doar câteva dintre cele cu care se confruntă celebrul actor, căzut în dizgraţie în urma mişcărilor #MeToo şi Time’s Up, notează Agerpres.

FOTO: Hepta

Citeşte şi:

Cristian Mungiu mărturisește cum a ajuns într-o locație secretă deținută de Maradona, de lângă Buenos Aires, în drumul spre organizarea „Les Films de Cannes à Bucarest”

Primăria Sectorului 3 ridică o stație de sortare a gunoaielor la 100 de metri de casele oamenilor din Cățelu!

Polițistul care a anunțat primul că „fetele dispărute din Caracal au fost găsite arse” este același care a vorbit ultimul cu Alexandra de pe un număr privat!

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine