Mergi direct la conținut »
La ce meditează Oana Zăvoranu când stă acasă. "Dar nu cade niciodată, că eu trebuie să mor de bătrânețe"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > La ce meditează Oana Zăvoranu când stă acasă. "Dar nu cade niciodată, că eu trebuie să mor de bătrânețe"

La ce meditează Oana Zăvoranu când stă acasă. „Dar nu cade niciodată, că eu trebuie să mor de bătrânețe”

Oana Zăvoranu a povestit ce gânduri îi trec prin minte atunci când se relaxează în intimitatea casei sale.

De Dana Aramă,

Oana Zăvoranu a oferit detalii despre ea și despre ce face în intimitatea casei sale.

„Nu știu voi cum sunteți, dar eu când vreau să mă relaxez cu adevăra, am un mod tare ciudat de a o face…Mă așez pe jos…întinsă cu fața în sus, mângâiată de firele mătăsoase ale covorului (că d-aia le-am căutat pe cele mai moi)…

Și stând așa, îmi studiez abdomenul plat, picioarele lungi și îmi dau seama dacă sunt suficient de bronzate sau nu, îmi adun gândurile, închid ochii și mă gândesc că exact deasupra mea este o mare lustră din cristale Swarovski, care dacă ar cădea pe mine….dar nu cade niciodată, că eu trebuie să mor de bătrânețe, nu de la lustră.
 ???….Și stau așa și meditez, că ador momenele în care sunt doar eu cu mine!… și mai sunt multe…”, le-a mărturisit Oana Zăvoranu prietenilor ei din mediul virtual.

Oana Zăvoranu, în vârstă de 44 de ani, s-a făcut remarcată ca actriță în telenovele care s-au bucurat de mare succes la public. A fost și moderatoare de televiziune și și-a încercat norociul și în muzică. Oana Zăvoranu a fost măritată cu cântărețul Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf.


Citește și: VIDEO/ Povestea fascinantă a lui Hamid-Nicola Katrib, artistul născut în România, educat în Liban, care are tablouri expuse în America. ”Talentul e din gena românescă!”


 

Close
Închide
  Close