Mergi direct la conținut »
Larisa de la Exatlon, despre cea mai mare durere din viața ei. "Simțeam că intru în depresie"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Larisa de la Exatlon, despre cea mai mare durere din viața ei. "Simțeam că intru în depresie"

Larisa de la Exatlon, despre cea mai mare durere din viața ei. „Simțeam că intru în depresie”

Larisa, fostă concurentă la Exatolon România, a făcut mărturisiri despre viața sa personală la o emisiune de televiziune.

De Dana Aramă,

Larisa a făcut parte din echipa Faimoșilor din cadrul show-ului Exatlon România. Tânăra, care a fost eliminată din concursul a cărui finală se va desfășura miercuri, 23 mai, a fost prezentă în platoul unei emisiuni de televiziune de la Kanal D, unde a vorbit despre cea mai mare durere din viața ei, și anume pierderea tatălui său cu puțin timp înainte ca ea să participe la competiția respectivă.

  „A fost greu. Mi-am propus să mă schimb, să trec peste tot ce mi s-a întâmplat. Nu mă așteptăm să fiu aleasă. M-am gândit la tatăl meu, mă gândeam la ce-mi spunea el, să nu mai fiu rușinoasă, să am curajul să fac ceva pentru mine.

Când el nu a mai fost, mă gândeam ce să fac pentru mine. Simțeam că intru în depresie. M-am gândit în tot timpul ăsta la el.  
   

 Mi-am dat seama că sportul mă face fericită. M-am simțit protejată de el, m-am simțit norocoasă”, a declarat Larisa.


Citește și: EXCLUSIV/ Sergiu Băhăian, „călăul de boschetari”, primul interviu din penitenciar: „Lăcomia m-a împins să fac asta” – VIDEO


 

Close
Închide
  Close