Mergi direct la conținut »
Liviu Puștiu, marcat teribil de moartea Denisei Manelista. Sfâșietor ce spune
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Liviu Puștiu, marcat teribil de moartea Denisei Manelista. Sfâșietor ce spune

Liviu Puștiu, marcat teribil de moartea Denisei Manelista. Sfâșietor ce spune

Cântărețul de manele Liviu Puștiu este marcat teribil de dispariția prematură a Denisei Manelista.

De Dana Aramă,

Denisa Răducu, pe numele său de scenă Denisa Manelista,  este condusă pe ultimul drum marți, 25 iulie 2017. Regretata artistă va fi înmormântată la Ștefănești.

Denisa Manelista a încetat din viață duminică, 23 iulie 2017, la vârsta de 27 de ani, după o luptă grea cu o bolaă cumplită la ficat.

Colegii de breaslă ai Denisei Manelista sunt în stare de șoc după moartea acesteia. Este și cazul cântărețului de manele Liviu Puștiu.

„Ea nu s-a bucurat de viaţă, ea nu s-a bucurat de ce ne bucurăm noi, oamenii normali, de o familie, de o iubire, de o căsnicie, de copii”, a declarat Liviu Puştiu pentru Antena 3.

„Am cântat cu greu la nunta de aseară după vestea asta. Ea n-a avut prieten până acum un an doi, a muncit. În toată copilăria a muncit. A venit în Bucureşti, a muncit cot la cot cu noi… Ei ca fată i-a fost greu. Probabil a renunţat la viaţa ei personală. Pentru toată ţara e greu…

Important e că va rămâne în sufletul nostru. Am sperat că din toamnă ne vom revedea la concerte. Cu soarta nu te poţi pune. Aşa a vrut Dumnezeu. Să aibă un înger lângă el”, a declarat Liviu Puştiu la Antena Stars.


Citește și: Reacția Danielei Gyorfi după moartea Denisei Manelista. Ce a transmis vedeta


 

 
 
Close
Close
Închide