MENIU CAUTĂ

Liviu Puștiu, marcat teribil de moartea Denisei Manelista. Sfâșietor ce spune

Distribuie

Cântărețul de manele Liviu Puștiu este marcat teribil de dispariția prematură a Denisei Manelista.

Denisa Răducu, pe numele său de scenă Denisa Manelista,  este condusă pe ultimul drum marți, 25 iulie 2017. Regretata artistă va fi înmormântată la Ștefănești.

Denisa Manelista a încetat din viață duminică, 23 iulie 2017, la vârsta de 27 de ani, după o luptă grea cu o bolaă cumplită la ficat.

Colegii de breaslă ai Denisei Manelista sunt în stare de șoc după moartea acesteia. Este și cazul cântărețului de manele Liviu Puștiu.

„Ea nu s-a bucurat de viaţă, ea nu s-a bucurat de ce ne bucurăm noi, oamenii normali, de o familie, de o iubire, de o căsnicie, de copii”, a declarat Liviu Puştiu pentru Antena 3.

„Am cântat cu greu la nunta de aseară după vestea asta. Ea n-a avut prieten până acum un an doi, a muncit. În toată copilăria a muncit. A venit în Bucureşti, a muncit cot la cot cu noi… Ei ca fată i-a fost greu. Probabil a renunţat la viaţa ei personală. Pentru toată ţara e greu…

Important e că va rămâne în sufletul nostru. Am sperat că din toamnă ne vom revedea la concerte. Cu soarta nu te poţi pune. Aşa a vrut Dumnezeu. Să aibă un înger lângă el”, a declarat Liviu Puştiu la Antena Stars.


Citește și: Reacția Danielei Gyorfi după moartea Denisei Manelista. Ce a transmis vedeta


 

Citește mai multe despre Denisa Manelista, denisa raducu, liviu pustiu, doliu și înmormântare pe Libertatea.

Comentarii