Mergi direct la conținut »
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu renunță la afacerea lor  și devin partenerii lui Nea Mărin
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu renunță la afacerea lor și devin partenerii lui Nea Mărin

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu renunță la afacerea lor și devin partenerii lui Nea Mărin

Cea de-a șaptea ediție a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, difuzat luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1, vine cu o schimbare radicală. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, care au fost până acum în competiție cu Nea Mărin, decid să renunțe la luptă și să se devină parteneri cu acesta. Astfel, Liviu și Andrei vor face de data aceasta echipă cu cele patru vedete venite la Nea Mărin: CRBL, Ionuț Ghenu, Vica Blochina și Andreea Tonciu. ”Eu și băiatul meu ne-am împăcat, să vedem dacă ne unim forțele ce va ieși. Am zis că acum, la final, tragem tare împreună”, mărturisește Nea Mărin. Pe de altă parte, Liviu Vârciu susține că Nea Mărin s-a speriat de faptul că el și Andrei au câștigat ediția trecută și acesta ar fi fost motivul pentru care și-a dorit să lucreze împreună în ultimele două ediții ale show-ului: ”Nea Mărin a văzut că i-am luat banii și a zis să ne împăcăm. Acum trebuie să organizăm împreună această petrecere grecească și nu e deloc ușor”. Dar lupul nu-și schimbă năravul, iar Liviu și Andrei vor fi dovada clară a acestei zicale. Acest lucru va fi simțit din plin de CRBL și Ionuț Ghenu în momentul în care le vor cere ajutor celor doi.

De Dana Aramă,


Citește și: Ecaterina Andronescu insistă ca Dragnea să demisioneze. Spune că partidul e în cădere liberă. „De la 45% la 25% e mult prea mult”


 

Close
Închide
  Close