Mergi direct la conținut »
Liviu Vârciu și iubita lui au plecat împreună în vacanță
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Liviu Vârciu și iubita lui au plecat împreună în vacanță

Liviu Vârciu și iubita lui au plecat împreună în vacanță

Liviu Vârciu și Anda Călin formează din nou un cuplu, însă cei doi refuză să confirme împăcarea, deși prietenul lor, Andrei Ștefănescu, i-a dat de gol, spunând că prezentatorul tv și mama fetiței sale  formează o familie fericită.

Se pare că Liviu Vâciu şi mama Anastasiei au plecat împreună în vacanţă în Cipru, la mare şi la soare. Dovada stă în cea mai recentă imagine publicată de prezentatorul tv, pe contul de socializare.

„Şi m-am trezit,  şi o lumină în cameră de m-au apucat toţi nervii. Bă nene, ce e cu lumina asta? Stinge-ţi televizorula ăla. Exraordinar”, a glumit Liviu Vârciu pe Instagram.

Recent, Liviu Vârciu a reacționat cu privire la împăcarea dintre el și Anda. „Sunt foarte bine. Suntem familie. Ea e familia mea. Suntem bine, fata e bine, ea e bine. Ne înţelegem foarte bine. Fata trebuie să stea cu ambii părinţi”, a mărturisit Liviu Vârciu, la „Xtra Night Show”. După ce în vara anului trecut a anunțat că s-a despărțit de Anda Călin, mama fetiței lui mai mici, Anastasia, acum  Liviu Vârciu și fosta lui iubită au decis să mai acorde o șansă relației lor și formează din nou un cuplu.

Citește și

Dăncilă, Pintea și Teodorovici au anunțat un protocol în sprijinul persoanelor cu autism, dar îl țin sub cheie! Avem doar 150 de psihiatri pediatri decontați de stat în toată țara!

 

Close
Închide
  Close