MENIU CAUTĂ
15 Noi. 2015 21:45

Luptă din pușcărie cu fosta amantă! Cristian Borcea și-a asmuțit din nou avocații pe femeia cu care are o fetiță de opt ani | EXCLUSIV

Distribuie

Nici măcar în penitenciar Cristian Borcea nu scapă de procesele cu fosta amantă, avocata Simona Voiculescu. Mai întâi, fostul boss dinamovist a pierdut procesul de paternitate, rezultând în urma testelor ADN că el este tatăl fetiţei de opt ani, Andreina Carolyn Christine Voiculescu.
A urmat apoi cel pentru stabilirea pensiei alimentare, instanţa decizând ca aceasta să fie de 1.500 de euro pe lună. În plus, potrivit aceleiaşi hotărâri judecătoreşti, Borcea ar trebui să plătească şi retroactiv această sumă, începând cu data de 21 februarie 2014, atunci când a fost formulată acţiunea.

Refuză să plătească pensia

Deşi s-a demonstrat că el este tatăl copilei, fostul dinamovist pare că nu vrea să scoată atâţi bani din buzunar sub nici o formă.
Motiv pentru care, recent, el a făcut apel, prin avocaţii săi, cerând micşorarea pensiei alimentare, invocând faptul că în penitenciar nu are nici un fel de venituri şi nu are de unde să dea această sumă.

Citește mai multe despre Cristi Borcea pe Libertatea.

Comentarii