Mergi direct la conținut »
Mădălina Ghenea, 800 de euro ca să învețe cu un profesor de la Hollywood
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mădălina Ghenea, 800 de euro ca să învețe cu un profesor de la Hollywood

Mădălina Ghenea, 800 de euro ca să învețe cu un profesor de la Hollywood

Mădălina Ghenea a plătit 800 de euro pentru a participa, zilele acestea, la un masterclass susținut la București de celebrul Bernard Hiller, unul din apreciații profesori ai starurilor de la Hollywood.

De Florian Gheorghe,

Actrița și fostul fotomodel, care a luat o pauză în cel mai bun an al său din punct de vedere profesional (a adus pe lume o fetiță, Charlotte, acum în vârstă de 8 luni), nu a vrut să rateze povețele lui Hiller, așa că s-a înscris la cursul de dezvoltare profesională și personală organizat de ”Let it Go” (singurul studio de acting tip hollywoodian), mai ales că au fost doar 30 de locuri.

Profesor de actorie la Hollywood, Bernard Hiller (55 ani) se află pentru prima oară în țara noastră și este recomandat la nivel internațional de staruri cu care a lucrat precum Leonardo DiCaprio, Al Pacino, Samuel L. Jackson ori Cameron Diaz.

Mădălina Ghenea a plătit 800 de euro taxă pentru  un masterclass cu antrenorul vedetelor de la Hollywood

 

 

 

 

Multe dintre vedetele cinematografiei ultimilor ani- Jeff Goldblum, LL Cool J, Lindsay Lohan, Vanessa Hudgens, Jamie Dornan, Emma Roberts, Billy Crystal, Emilio Rivera, Chace Crawford ori Jennifer Garner- au fost antrenați de Hiller.

De asemenea, superstaruri precum Al Pacino, Jeremy Irons, Danny DeVito, Paul Haggis, Bryan Cranston si David Oyelowo au vorbit la masterclass-urile sale.

În primele două zile ale evenimentului găzduit de un hotel din centrul Capitalei, Mădălina Ghenea a dovedit o preocupare serioasă în a-l poza pe Bernard Hiller din toate unghiurile și, în mai toate pozele de grup, s-a fixat alături de celebrul profesor.

CITESTE SI:EXCLUSIV/Arșinel și actorii de la teatru pleacă în turneu direct de la înmormântarea Cristinei Stamate

Close
Închide
  Close