MENIU CAUTĂ
08 Mai. 2017 08:20

Fanii Mădălinei Ghenea încep să aibă îndoieli. ”Tu chiar ai născut?”

Distribuie

Mădălina Ghenea arată atât de bine la numai o lună de la naștere, că unii au început să aibă dubii că frumoasa româncă a fost vreo zi gravidă. 

Mădălina a devenit mama unei fetițe la începutul acestei luni, pe 4 aprilie, după un travaliu de aproape 11 ore. ”Muncă” grea, dar a meritat, având în vedere cât și-a dorit modelul un copil! De atunci, Mădălina, iubitul ei, omul de afaceri Matei Stratan, și fiica lor au stat practic închiși în casă.

Izolarea pare însă să fi luat sfârșit, iar Mădălina Ghenea și-a reluat ”obligațiile de serviciu” într-o formă de zile mari. Pentru că încă din timpul sarcinii avea semnat contracte pentru lunile mai și iunie, modelul a făcut eforturi pentru a reveni la formele sale inițiale într-un timp record. Și nu numai că a reușit, dar ultimele imagini cu Ghenea în costum de baie i-au făcut chiar și pe cei mai marei admiratori ai săi se se îndoiască de faptul că aceasta era însărcinată până în urmă cu o lună. ”Tu chiar ai născut?”, a întrebat-o unul dintre ei, în timp ce alții nu au contenit cu felicitările.

 

#lazyafternoon ❤️??☀️????

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Citește și: Prima fotografie cu fetița Mădălinei Ghenea. A făcut-o publică chiar de ziua de naștere a iubitului

Citește mai multe despre sarcină pe Libertatea.

Comentarii