De Livia Lixandru,

„#welcome #Samira#27.02.2020”, a anunţat Mădălina Pamfile pe reţelele de socializare, unde a atașat și imaginea cu micuța ei, fără a-i arăta însă fața.

Anul trecut, de sărbători, bruneta a publicat primele imagini cu sarcina, destul de avansată ce-i drept. Până atunci, nimeni nu a știut că aceasta va deveni din nou mamă.

Mădălina Pamfile mai are o fetiță, în vârstă deaproape doi ani. Imaginile cu Sofia pe care vedeta le-a postat pe contul ei de socializare au atras numeroase like-uri din partea internauților.

„Parcă mă uit la tine când erai mică”, „Seamănă cu mami fata”, „Seamănă cu tine!!!”, „Vai, este superbă! Îți seamănă perfect”, i-au transmis aceștia Mădălinei Pamfile, în urmă cu ceva timp.

Citeşte şi:

Adriana Nedelea LA FIX |Coronavirus în România. Cine este pacientul român, cum s-a îmbolnăvit și cu cine a intrat apoi în contact. Iubita lui, izolată sub pază

Bărbatul din Gorj care s-a vindecat de coronavirus poate fi externat, dar nu se poate întoarce în familie

Trimisul special Libertatea, corespondență din Lodi, de la granița cu ”zona roșie” a coronavirusului. Românii din Italia îi liniștesc pe cei de acasă: ”E doar o gripă!”

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres