MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 14:16

Mădălina Pamfile a provocat un val de reacții după ce și-a pozat fiica. „Parcă mă uit la…” | FOTO

Distribuie

Mădălina Pamfile a dat publicității două fotografii cu fiica ei, Sofia. Micuța seamănă izbitor cu mama ei, lucru pe care l-au remarcat toți cei care au văzut imaginile.

 

 

Mădălina Pamfile are o fetiță frumoasă foc. Imaginile cu Sofia pe care vedeta le-a postat pe contul ei de socializare au atras numeroase like-uri din partea internauților, dar și comentarii legate de asemănarea perfectă dintre brunetă și fiica sa.

„Parcă mă uit la tine când erai mică”, „Seamănă cu mami fata”, „Seamănă cu tine!!!”, „Vai, este superbă! Îți seamănă perfect”, i-au transmis aceștia Mădălinei Pamfile.


„Nu am scris despre această perioadă a vieții mele, nu am scris despre ea și despre felul cum mi-a schimbat viața. Ea este totul, ea este viață, aer, suflare, gând, fiecare bătaie a inimii. Nu există iubire mai mare și sentiment mai puternic decât prezența ei în viața mea. EA ESTE VIAȚA”, a spus Mădălina Pamfile despre fiica sa.

Mădălina Pamfile a devenit mămică pentru prima oară în luna iulie a acestui an. Ea a adus pe lume o fetiță care a primit numele Sofia și care a fost botezată în luna septembrie a acestui an.

Citește și: OPINIE/ Tolo: Profesorul care și-a schimbat părerea despre iarbă

Citește mai multe despre Sofia pe Libertatea.

Comentarii