Mergi direct la conținut »
Magda Ciumac, marcată de moartea Denisei Manelista. "Am rămas fără cuvinte"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Magda Ciumac, marcată de moartea Denisei Manelista. "Am rămas fără cuvinte"

Magda Ciumac, marcată de moartea Denisei Manelista. „Am rămas fără cuvinte”

Magda Ciumac a fost profund marcată de dispariția prematură a Denisei Manelista.

De Dana Aramă,

Denisa Răducu, pe numele ei de scenă Denisa Manelista, a impresionat o țară întreagă cu suferința ei. În ultimele luni, artista a fost măcinată de o boală cumplită, la ficat, care i-a adus și sfârșitul. Denisa Răducu a încetat din viață duminică, 23 iulie 2017, la vârsta de 27 de ani.

Marți, 25 iulie 2017, Denisa Manelista a fost condusă pe ultimul drum de mii de oameni, cunoscuți și necunoscuți, care au ținut să-i aducă un ultim omagiu.

Magda Ciumac a fost și ea marcată de dispariția celei care a fost Denisa Răducu.

„Aţi văzut şi cu Denisa (n.r. Denisa Răducu), Dumnezeu să o odihească în pace – până la urmă nu constă nimic în viaţa asta în frumuseţe, unde pleci, cu cine eşti sau câţi bani ai. Până la urmă, dacă e să ai probleme de sănătate, cred că sunt astea problemele cele de importante…

Trebuie să fim buni şi să ne trăim viaţa aşa cum ne-a fost dată, frumos, măcar să încercăm…

Bineînţeles, ca orice om cu suflet, eu sunt şi foarte sensibilă, cu toate că nu prea mă arăt…, că m-a emoţionat şi pe mine. Şi am rămas fără cuvinte”, a declarat Magda Ciumac în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars.


Citește și: EXCLUSIV/ Vedetele se sparg în fițe la Mykonos. Delia și fostul ginere al lui Băsescu frecventeză cluburi unde șampania ajunge la 125.000 de euro


 

 
 
Close
Închide
  Close