MENIU CAUTĂ

Magda Ciumac, marcată de moartea Denisei Manelista. „Am rămas fără cuvinte”

Distribuie

Magda Ciumac a fost profund marcată de dispariția prematură a Denisei Manelista.

Denisa Răducu, pe numele ei de scenă Denisa Manelista, a impresionat o țară întreagă cu suferința ei. În ultimele luni, artista a fost măcinată de o boală cumplită, la ficat, care i-a adus și sfârșitul. Denisa Răducu a încetat din viață duminică, 23 iulie 2017, la vârsta de 27 de ani.

Marți, 25 iulie 2017, Denisa Manelista a fost condusă pe ultimul drum de mii de oameni, cunoscuți și necunoscuți, care au ținut să-i aducă un ultim omagiu.

Magda Ciumac a fost și ea marcată de dispariția celei care a fost Denisa Răducu.

„Aţi văzut şi cu Denisa (n.r. Denisa Răducu), Dumnezeu să o odihească în pace – până la urmă nu constă nimic în viaţa asta în frumuseţe, unde pleci, cu cine eşti sau câţi bani ai. Până la urmă, dacă e să ai probleme de sănătate, cred că sunt astea problemele cele de importante…

Trebuie să fim buni şi să ne trăim viaţa aşa cum ne-a fost dată, frumos, măcar să încercăm…

Bineînţeles, ca orice om cu suflet, eu sunt şi foarte sensibilă, cu toate că nu prea mă arăt…, că m-a emoţionat şi pe mine. Şi am rămas fără cuvinte”, a declarat Magda Ciumac în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars.


Citește și: EXCLUSIV/ Vedetele se sparg în fițe la Mykonos. Delia și fostul ginere al lui Băsescu frecventeză cluburi unde șampania ajunge la 125.000 de euro


 

Citește mai multe despre Denisa Manelista, denisa raducu și Magda Ciumac pe Libertatea.

Comentarii