MENIU CAUTĂ
27 Noi. 2013 19:17

Marcel Prodan, impresarul care a bătut-o pe Alexandra Stan, scapă de urmărirea penală

Distribuie

La jumătatea lunii iunie, Alexandra depunea o plângere penală la Parchetul Judecătoriei Constanţa, în care îl acuza pe impresarul său, Marcel Prodan, de şantaj, susţinând că acesta a ameninţat-o şi a lovit-o, pentru a o determina să renunţe la pretenţiile materiale solicitate în urma mai multor concerte.
Cum prejudiciul era mai mare de 10.000 de euro, dosarul a fost trimis la DNA Constanţa. În urma cercetărilor, se pare că procurorii au decis neînceperea urmăririi penale a impresarului, la baza acestei soluţii stând şi faptul că partea vătămată nu a susţinut agresiunea cu un certificat medico-legal, dar şi cu declaraţii ferme.
În plus, se pare că Alexandra şi Prodan şi-au negociat chiar şi împăcarea: ”Alexandra s-a speriat după ce Marcel s-a decis să spună partea lui de adevăr. Printr-un intermediar, cei doi au convenit asupra unui pact de neagresiune verbală. În plus, Alexandra nu a dorit să-şi mai susţină plângerea, totodată primind şi acordul de a cânta piesele lui Prodan”, a mărturisit, pentru Libertatea, o cunoştinţă comună.

Comentarii