MENIU CAUTĂ
03 Mai. 2018 11:45

Mărturiile dureroase ale Dianei Dumitrescu. „Am fost la marginea depresiei”

Distribuie

Diana Dumitrescu a făcut declarații despre perioadele grele din viața ei, afirmând că a fost pe marginea depresiei.

Diana Dumitrescu, care de ceva vreme trăiește o nouă poveste de iubire, a trecut prin clipe grele, de depresie.

Despre aceste momente extrem de dureroase din viața ei a făcut declarații Diana Dumitrescu, care a fost căsătorită cu Ducu Ion, la emisiunea pe care Teo Trandafir o prezintă la Kanal D.

 „Nu știu care a fost problema, dar nu mai eram fericită. Nu mă mai regăseam în viața mea, nu mai aveam zâmbet pe buze, nu mai eram eu. Am zis că e momentul să fac ceva, să îmi fac viață mai frumoasă, să îmi caut fericirea. A fost momentul divorțului. A urmat partea de… doliu”, a spus Diana Dumitrescu la Teo Show.

 „Viața nu e roz, nimeni nu are viața perfectă… Am fost la marginea depresiei. A fost important că am avut oameni lângă mine, familia mea, tratamentul de la psiholog. A fost drama divorțului, faptul că s-a spulberat ideea de familie. Mă întrebăm de ce am făcut asta, unde mă duc, era ceva greu de digerat și de înțeles.

Am avut un atac de panică prin 2014. Patru ore încontinuu plângeam, rădeam, iar plângeam. Nu înțelegeam ce mi se întâmplă. M-am pus în pat și am zis că stau așa până îmi trece. Atunci au început să mi se deschidă ochii.

Am decis să o iau de la zero, să nu mă mai gândesc la trecut și la ce mi-a făcut. Acela a fost pasul spre fericire. Foarte mult timp am ținut ascunse aceste lucruri. Singurătatea nu face bine, te adâncește în starea aia”, a mai declarat Diana Dumitrescu.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV / Ambasadorul Israelului, despre mutarea Ambasadei României la Ierusalim: „Îi ajutăm pe cei care ne ajută'


 

Citește mai multe despre Ducu Ion, depresie, Divort și suferinta pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii