MENIU CAUTĂ

Mărturisirea Valentinei Pelinel despre Cristi Borcea. „Am așteptat de mult timp acest moment”

Distribuie

Valentina Pelinel a făcut mărturisiri despre partenerul ei de viață, omul de afaceri Cristi Borcea, și despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu acesta. Blonda este mai fericită ca niciodată de când îl are alături pe Cristi Borcea. Fostul model a făcut dezvăluiri despre relația lor în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru dcnews.ro.

„Sunt un om fericit pentru că îmi construiesc fericirea, nu pentru că aștept ca lucrurile să se așeze. Binecuvântarea de a avea bărbatul iubit lângă mine este un dar pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi. Am așteptat mult timp acest moment și suntem recunoscători pentru tot ce avem de trăit împreună de acum încolo”, a afirmat Valentina Pelinel.
„Cristi este un bărbat cu o carismă extraordinară, o masculinitate desăvârșită și o forță care este completată perfect de capacitatea lui de dăruire…
…Sunt fericită alături de Cristi și asta e tot ce contează. Pentru ca o relație să funcționeze este nevoie de mai mult decât iubire, iar noi avem multe alte lucruri în comun care ne împlinesc și ne asigură continuitatea și stabilitatea relației”, a adăugat ea.

Valentina Pelinel este un fost model care s-a bucurat de mare succes atât în țară, cât și în străinătate. Vedeta a fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu. În prezent, Valentina Pelinel are o relație cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Recent, despre Valentina Pelinel s-a spus că ar fi din nou însărcinată. La rândul său, Cristi Borcea a avut un mariaj cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii: Patrick și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa. După divorțul de Mihaela Borcea, omul de afaceri s-a însurat cu Alina Vidican, cu care are doi copii: Alexandru și Gloria.


Citește și: VIDEO / Anda Adam a avut o copilărie… sălbatică: „Făceam varză salteaua părinților!”


 

Citește mai multe despre Valentina Pelinel, Cuplu, dezvaluiri, Familie și Interviu pe Libertatea.

Comentarii