Mergi direct la conținut »
Mihaela Borcea face totul pentru Cristi Borcea. "Când o da Dumnezeu să iasă să se poată bucura" | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Mihaela Borcea face totul pentru Cristi Borcea. „Când o da Dumnezeu să iasă să se poată bucura” | FOTO

Fosta soție a lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea, a deschis un nou club. Aceasta a afirmat că localul este un proiect dedicat în întregime fostului ei partener de viață.

De Dana Aramă,

Chiar dacă s-au separat, Mihaela Borcea are o relație extraordinară cu omul de afaceri Cristi Borcea, care este condamnat în Dosarul Trabsferurilor.

De curând, Mihaela Borcea a inaugurat un sport club, proiect despre care a afirmat că îi este didicat în întregime fostului ei soț.


„Este un proiect dedicat în întregime lui Cristi. Pentru că el, cea mai mare parte din viața lui sportului românesc, dar fotbalului în special. la acest proiect, inițiativa a avut-o fiul nostru cel mare, Patrick. Ține în mod expres ca tatăl lui să fie mândru de el. Când o da Dumnezeu să iasă, să se poată bucura de puțină liniște în acest loc superb”, a declarat Mihaela Borcea într-un interviu difuzat de Antena Stars.

Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat  trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Ulterior, Cristi Borcea a fost căsătorit cu Alina Vidican. În prezent, Cristi Borcea are o relație cu fostul model Valentina Pelinel, cu care are un fiu, Milan.


Citește și: VIDEO/Colegii de generație și prietenii lui Alexandru Jula au depănat amintiri despre maestru. ”Soția prietenului meu”, melodia pe care Ceaușescu a scos-o de sub cenzură


 

RECOMANDĂRI
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
GSP.RO
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
Horoscop 5 iunie 2020. Berbecii pot avea o zi explozivă, Vărsătorii se eliberează de prejudecăți
HOROSCOP
Horoscop 5 iunie 2020. Berbecii pot avea o zi explozivă, Vărsătorii se eliberează de prejudecăți
Close
Închide
  Close