MENIU CAUTĂ
18 Iul. 2018 15:13

VIDEO/ Matteo lansează single-ul „Drama”, în colaborare cu Ruby

Distribuie

Matteo lansează single-ul „Drama”, în colaborare cu Ruby. După ce a lansat propria versiune a melodiei „Constantine”, artistul revine cu un nou single și videoclip, dar și cu o colaborare surpriză alături de Ruby.

„Așa cum am obișnuit, „Drama” este o piesa ritmată, e un schimb de replici între mine și Ruby care transpune de fapt realitatea de zi  cu zi care are loc între două persoane, ori lucruri care se află în capul fiecăruia dintre noi, dar nu sunt spuse. Trăim într-o lume care se află în continua schimbare, iar conceptul videoclipului este bazat foarte mult pe tehnologie, lucru care mi-a placut foarte mult pentru că este ceva diferit față de restul videoclipurilor pe care le-am făcut până acum”, a declarat Matteo.

„Matteo este prietenul meu de mulți ani și mă bucur că în sfarșit colaboram pentru un single despre care pot spune ca e o piesa de suflet. La filmarile videoclipului ne-am simțit foarte bine și  mi-ar fi plăcut ca motocicletele sa fie mai rapide”, declară Ruby.

Single-ul „Drama” este produs in studioul DeMoga Music și a fost compus de catre Marius Moga, Matteo si Marius Mirica. Matteo se pregăteste pentru o noua calatorie in China unde va sustine noi concerte, publicul de acolo fiind doritor sa il vada pe artistul roman performand. Succesul artistului peste hotare a inceput la inceputul acestui an dupa ce piesa „Panama” a cucerit toate topurile din Asia, ajungând să devină una din cele mai căutate și vizualizate piese ale continentului. Tot aici, Matteo a susținut un concert la începutul acestei luni în cadrul celui mai mare festival de muzica pop rock din China.

Citește și

EXCLUSIV/ Cine sunt suspecții dublei crime din Capitală. Frații au fost trimiși la muncă de primarul din Gîrceni: „Să câștige cinstit, prin muncă, o bucată de pâine”

 

Citește mai multe despre Drama, matteo și piesa pe Libertatea.

Comentarii