MENIU CAUTĂ
21 Iul. 2018 10:00

Maya Ciosa a câștigat Vocea României Junior. Trofeul a ajuns în echipa Andrei

Distribuie

Maya Ciosa a câștigat Vocea României Junior, dar și premiul în valoare de 50.000 de euro. Trofeul a ajuns astfel în echipa Andrei, căci Maya Ciosa a făcut parte din echipa cântăreței. Finala emisiunii a avut loc aseară, trei finaliste încercând să câștige marele premiu.

Anul acesta, trofeul Vocea României Junior a ajuns în echipa Andrei, cea care a mizat de la început pe talentul și pe carisma Mayei Ciosa, adolescenta în vârstă de 14 ani, din Brașov. Astfel, sub îndrumarea Andrei, Maia Ciosa a reușit să impresioneze la fiecare interpretare cu vocea și naturalețea ei.


„Cea mai importantă lecție din toată experiența a fost că trebuie să lupți chiar și atunci când porțile ți se închid. Andra mi-a spus de la început că a văzut în mine un potențial câștigător și că trebuie să lupt ca să ajung unde îmi doresc. Cel mai important este că am ajuns până aici și că am reușit să o fac mândră de mine. Nu pot să mă opresc aici”, a declarat Maya Ciosa.

Andra a fost impresionată de puterea cu care Maya a luptat Vocea României Junior.

„Mulți oameni sunt talentați, dar puțini luptă până în pânzele albe pentru visul lor. Maya ne-a învățat că poveștile cu oameni care au succes se scriu cu multă dăruire și perseverență. Sunt foarte mândră de ea, a evoluat cu fiecare ediție, a reușit să transmită atât de multă emoție și și-a pus tot sufletul în piesele pe care le-a interpretat. Nu doar ea a învățat de la mine, ci și eu am fost inspirată de energia buna și de talentul ei extraordinar”, a spus Andra.


Citește și: S-au inversat rolurile între surori. Nicoleta Luciu ia lecții de la Iuliana despre modă și machiaj


Citește mai multe despre Maya Ciosa pe Libertatea.

Comentarii