MENIU CAUTĂ
20 Iun. 2018 14:50

Mesaj dur la adresa Anamariei Prodan. „Cum o fi să te fălești la TV cu genți mai scumpe decât casa multora dintre români”

Distribuie

Anamaria Prodan a fost criticată de dur pe o rețea de socializare de unul dintre cei care îi urmăresc activitatea pe internet.

Impresara Anamaria Prodan este una dintre vedetele din lumea mondenă din România care este foarte activă pe rețelele de socializare. Partenera de viață a antrenorului de fotbal Laurențiu Reghecampf a ieșit la masă cu Adrian Mutu și a postat, pe contul său de socializare, o fotografie în care apar împreună.

Reacțiile celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare au apărut imediat. Unul dintre internauți i-a transmis un mesaj dur Anamariei Prodan.

„Cum o fi să ai milioane de euro… să te fălești la tv, în showbiz, cu genți mai scumpe decât casa multora dintre români și să nu apari niciodată făcând meciuri de caritate sau donații pentru românii sub limita saraciei… Mă intreb oare mai aveți suflet sau l-ați pierdut în vreun ritual al vreunei loje…”, i-a scris internautul respectiv.

„Mult noroc, Adi și mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru România”, a mai spus acesta referitor la fostul fotbalist Adrian Mutu.

Cei mai mulți dintre internauți au avut numai cuvinte de laudă la adresa impresarei și a lui Adi Mutu.

„Ești frumoasă foc, Ana”, „Amândoi sunteți minunați”, „Wow, Ana și Adrian”.


Citește și: Cine este noul iubit al Biancăi Drăgușanu. Trăiește în mare lux | FOTO


 

Citește mai multe despre critici pe Libertatea.

Comentarii