Mergi direct la conținut »
Mesajul plin de înțelesuri al Cristinei Șișcanu. "Ești pe fundul prăpastiei și nimic nu te mai poate ridica de acolo"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mesajul plin de înțelesuri al Cristinei Șișcanu. "Ești pe fundul prăpastiei și nimic nu te mai poate ridica de acolo"

Mesajul plin de înțelesuri al Cristinei Șișcanu. „Ești pe fundul prăpastiei și nimic nu te mai poate ridica de acolo”

Cristina Șișcanu a transmis un mesaj în care vorbește despre cum se schimbă viața unei femei în momentul în care aduce pe lume un copil.

Partenera de viață a fostului prezentator de televiziune Mădălin Ionescu a transmis un mesaj puternic pe o rețea de socializare. Vedeta vorbește despre schimbările care au loc în viața unei femei după ce devine mămică.

„Se poate întâmplă să ajungi în situații în care simți că mori sau că îți dorești să mori… că ești pe fundul prăpastiei și nimic nu te mai poate ridica de acolo…

Ei, când ești mamă, îți descoperi puteri nebănuite! Și ești atât de puternică încât drumul de pe fundul prăpastiei spre vârful muntelui îl parcurgi cântând (că puiul tău trebuie să te vadă zâmbind ?).

În esența această putere vine din faptul că tu nu mai ești centrul Universului tău, ci puiul tău… înainte erai prea egoistă și îți plângeai de milă”, a notat Cristina Șișcanu pe contul său de socializare.

Cristina Șișcanu este cunoscută ca jurnalistă.  Aceasta este căsătorită cu Mădălin Ionescu de câțiva ani. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra.  Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip. După naștere, Cristina Șișcanu a reușit să slăbească spectaculos, dând jos 27 de kilograme.

Citește și: Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

 

Close
Închide
  Close